Uutta joulukuussa 2020

December 24, 2020, 07:14 PM EST

Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa joistakin viimeaikaisista maksuihin liittyvistä parannuksista, joiden avulla saat entistä helpomman yleiskuvan käyttäessäsi Sirvoyta.

Maksutietojen yhteydessä käytettyjen värien yhdenmukaisuus

Varauksen maksutilan nopean tunnistamisen helpottamiseksi, olemme lisänneet järjestelmään yhdenmukaiset värilliset kuvakkeet, joista jokainen väri edustaa kunkin varauksen tiettyä tilaa:

  • Harmaa – ei laskutettu
  • Punainen – osittain laskutettu
  • Vihreä – täysin laskutettu
  • Keltainen – ylilaskutettu

Mitä hyötyä tästä on? Varausluettelonäkymässä näet Laskutetut- ja Maksetut-sarakkeissa olevien värikuvakkeiden ja värillisten summien ansiosta heti kunkin varauksen maksutilanteen. Kun tarkastelet yksittäistä varausta, löydät saman värikuvakkeen myös vasemmalla olevassa varauksen tietoruudussa. Maksamatta oleva summa ja väri heijastavat varauksen tai laskun maksutilaa, mikä helpottaa näiden seurantaa ja käsittelyä.

Tähän kehitykseen liittyen kaikkien luotujen laskujen maksutietoja, jotka näkyvät Maksut -osiossa yksittäisiä varauksia tarkasteltaessa, on parannettu, jotta voit paremmin havaita mahdollisen jatkokäsittelyn tarpeen.

Laskutukseen liittyvän asetuksen poistaminen

Kuten aikaisemmassa sähköpostiviestissämme sinulle ilmoitimme, yllä olevan kehityksen takia oli olemassa laskutusmoduulin asetus, jota ei enää tarvita. Aikaisemmin oli mahdollista merkitä varaus automaattisesti maksetuksi heti kun lasku oli luotu. Nyt kun kaikki laskutustilat näytetään aina (riippumatta siitä, onko laskuja luotu vai ei), tämä aikaisempi asetus on vanhentunut, jonka vuoksi se hiljattain poistettiin.

Paikallinen maksutapa iDEAL käytettävissä Stripen kautta kaikille euroja valuuttana käyttäville Sirvoy-tileille.

iDeal on Alankomaissa toimiva maksutapa, joka aiemmin oli käytettävissä vain Alankomaissa sijaitseville Sirvoyn asiakkaille. Nyt se voidaan kuitenkin ottaa käyttöön myös Alankomaiden ulkopuolella, kun maksuratkaisuna käytetään Stripeä ja hinnat ovat asetettu valuutassa EUR. Mitä tämä tarkoittaa sinulle? Jos tämä asetus otetaan käyttöön, vieraat näkevät iDEALin yhtenä käytettävissä olevista maksuratkaisuista varausmoottorissasi. Maksun suorittaminen tutun ja turvallisen maksuratkaisun kautta tekee maksutapahtumasta varmasti entistä mieluisamman kokemuksen Alankomaalaisille vieraille. iDEAL voidaan ottaa käyttöön ilman lisäkustannuksia.