Nytt i desember 2020

December 24, 2020, 05:59 PM EST

Vi er glade for å fortelle deg om noen nye betalingsrelaterte forbedringer som vil gjøre Sirvoy enda mer oversiktlig.

Fargesystem for betalingsstatus

For at du raskt skal kunne se betalingsstatusen for en booking, har vi lagt til et fargesystem hvor hver farge representerer en bestemt status for bookingen:

  • Grå – ikke fakturert
  • Rød – delvis fakturert
  • Grønn – fakturert
  • Gul – overfakturert

Fordelen? Takket være fargen på ikonene og beløpene som du finner i bookinglisten i kolonnene Fakturert og Betalt, kan du umiddelbart se betalingsstatusen. I en booking vil du kunne se det samme fargeikonet på venstre del av siden. Beløpet «Gjenstår» og fargen, vil vise deg betalingsstatusen, noe som gjør det lettere for deg å holde oversikt.

Oppdateringen har også forbedret informasjonen som vises på en fakturalinje under delen «Betaling» i en booking, som gjør at du lettere vil kunne se om fakturaen trenger videre oppfølging. 

Fjerning av en fakturarelatert innstilling

Som det ble sagt i en nylig e-post, var det en innstilling i fakturafunksjonen som nå ikke lenger er nødvendig på grunn av oppdateringen nevnt ovenfor. Tidligere var det mulig å angi at en booking skulle bli betraktet som betalt så snart fakturaen ble laget. Nå som fakturastatusen alltid vil vises (uansett om de er fakturert), er denne tidligere innstillingen foreldet og har nylig blitt fjernet.

Betalingsmetoden iDEAL tilgjengelig via Stripe for alle Sirvoy-eiendommer som bruker valutaen euro (EUR)

iDeal er en nederlandsk betalingsmåte som før bare var tilgjengelig for Sirvoy-hoteller i Nederland. Men fra nå av kan det også aktiveres utenfor Nederland hvis du bruker Stripe og oppgir prisene dine i EUR. Hva betyr det for deg? Hvis dette er aktivert, vil gjestene ha iDEAL som en av de tilgjengelige betalingsmetodene på bookingmotoren din, og en betaler fra Nederland vil synes at betalingsprosessen er enda mer komfortabel og sikker. iDEAL kommer uten ekstra kostnader.