Nyt i december 2020

December 24, 2020, 06:33 PM EST

For et endnu lettere overblik, når du bruger Sirvoy, fortæller vi dig gerne om nogle flere betalingsrelaterede forbedringer, der er foretaget for nylig.

Farvekonsistens for betalingsoplysninger

For at genkende betalingsstatus for enhver reservation ved første øjekast har vi tilføjet ensartede farveikoner, hvor hver farve repræsenterer en bestemt status for hver reservation:

  • Grå – ikke faktureret
  • Rød – delvist faktureret
  • Grøn – fuldt faktureret
  • Gul – over faktureret

Fordelen? Takket være farveikonerne og de farvede beløb i henholdsvis de fakturerede og betalte kolonner kan du straks se den økonomiske status for hver reservation i reservationslistevisningen. Når du ser en individuel reservation, genkender du også det samme farveikon i venstre reservationsdetaljerude. Beløbet og farven “forfalden saldo” afspejler betalingsstatus for reservationen eller fakturaen, hvilket gør det lettere for dig at overvåge og behandle reservationerne.

I forhold til denne udvikling, for listede fakturaer, er betalingsoplysningerne for enhver oprettet faktura, som det ses under afsnittet “Betaling” ved visning af individuelle reservationer, også blevet forbedret for at hjælpe dig med at få et overblik for det der mangler at blive udført.

Fjernelse af en fakturarelateret indstilling

Som annonceret i vores email til dig var der på grund af ovenstående udvikling en indstilling af fakturamodulet, som nu ikke længere er påkrævet. Tidligere var det muligt at indstille en reservation til at blive betragtet som betalt, så snart en faktura blev udstedt. Nu hvor alle fakturastatusser altid vises (uanset om de er udstedt eller ej), er denne tidligere indstilling forældet og blev derfor for nylig fjernet.

Den lokale betalingsmetode iDEAL er tilgængelig via Stripe for alle Sirvoy kontoer med EUR-valuta

iDeal er en hollandsk baseret betalingsmetode, der tidligere kun var tilgængelig for Sirvoy hoteller med base i Holland. Men fra nu af kan det også aktiveres ud over Holland, hvis du bruger Stripe og har valutaen til dine priser sat til EUR. Hvad betyder det for dig? Hvis aktiveret, vil gæsterne have iDEAL som en af ​​de tilgængelige betalingsløsninger på din reservationsformularen, og en betaler fra Holland vil helt sikkert finde betalingsprocessen endnu mere nem og sikker ved hjælp af en løsning, som han eller hun er bekendt med. iDEAL leveres uden ekstra omkostninger.