Uutta marraskuussa 2020

November 22, 2020, 04:10 PM EST

Sirvoy tehostaa järjestelmäänsä! Viimeisimmästä päivityksestämme ei ole edes kuukausi, mutta meillä on jo nyt enemmän kerrottavaa. Tässä ovat viimeisimmät parannukset, joiden toivomme jälleen helpottavan hieman elämääsi:

  • Laskutustilan näyttäminen jokaiselle varaukselle

Olet todennäköisesti huomannut, että värilliset kuvakkeet näkyvät nyt varausluettelossa, varaustietosivulla ja kun luot laskuja. Tämä on päivityksen näkyvin osa. Kaikkien 01.11.2020 jälkeen luotujen varausten tuotteita seurataan ja näet selvästi, ovatko ne laskutettu kokonaan vai vain osittain. Jos esimerkiksi olet tehnyt muutoksia laskun luomisen jälkeen, se näkyy laskutustilassa ja jäljellä oleva laskutettava summa täytetään valmiiksi, kun luot seuraavan laskun. Löydät samat laskutustilan näyttävät kuvakkeet Luo lasku -näkymässä, varausnäkymässä ja varausluettelossa. Lisätietoja on tässä artikkelissa.

  • Varausmoottorin mukauttaminen

Varausmoottoreiden lisäämisen ja muokkaamisen helpottamiseksi olemme hieman muuttaneet käyttöliittymää varausmoottorin asetussivulla. Tähän toimintoon on myös lisätty uusi ominaisuus, joka on hyödyllinen niille teistä, jotka mukauttavat varausmoottorin ulkoasua. Nyt voit seurata CSS-historiaa. Muokkaajaa on myös helpompi käyttää syntaksikorostuksen kanssa.

  • Verkkolaskujen lähettäminen Peppol-muodossa

Sinulla on jo ennestään mahdollisuus lähettää verkkolaskuja suoraan Sirvoysta. Olemme nyt tehneet tästä toiminnosta entistä käytettävämmän lisäämällä laskuihin ostajan viitekentän. Tästä artikkelista saat lisätietoja tästä toiminnosta, ja löydät myös aloitusoppaan.

  • Sirvoyn verkkosivuston rakentamistoiminto

Entä jos ilmoittaisimme, että Sirvoylla on oma verkkosivustojen rakentaja? Että se on niin yksinkertainen käyttää, että voit luoda verkkosivustosi muutamassa minuutissa, ja että se sisältyy ilmaisena lisäosana, kun käytät Sirvoy Prota? Kuulostaako liian hyvältä ollakseen totta? Olemme ylpeitä voidessamme ilmoittaa, että tämä on pian todellisuutta – pyrimme julkaisemaan tämän lisäosan vuodenvaihteessa. Näe lyhyt esikatsaus siitä mitä on odotettavissa.