Nytt i november 2020

November 22, 2020, 04:11 PM EST

Sirvoy lägger i en högre växel! Inte ens en månad har gått sedan vi skrev om våra senaste funktionsuppdateringar, men redan har vi mer att berätta. Vi hoppas att följande förbättringar ska göra din tillvaro en aning enklare.

  • Bättre överblick över fakturastatusen i varje bokning

Du har säkert lagt märke till att färgade ikoner dykt upp i listan över bokningar, på sidan med bokningsinformation och där du skapar fakturor. Det här är den mest synliga delen av uppdateringen. I bokningar som skapats efter 2020-11-01 så kontrolleras alla bokningsposter och du ser tydligt om de är helt eller delvis fakturerade. Om du t.ex. gör en ändring efter att en faktura skapats så syns det i statusen, och om något återstår att betala så fylls det i automatiskt när du skapar nästa faktura. I såväl “fakturavyn”, “bokningsvyn” och “bokningslistan” kommer fakturastatusen att visas med samma ikon. Mer information finns i den här artikeln.

  • Anpassa bokningsformuläret

För att göra det enklare att justera eller lägga till nya bokningsformulär har vi gjort några mindre ändringar i användargränssnittet. De syns på inställningssidan för bokningsformulär. För er som ändrar designen på bokningsformuläret finns nu en ny värdefull funktion. Nu kan du spara och ha koll på CSS-historiken. Editorn är också lättare att använda tack vare syntaxmarkering.

  • Skicka e-fakturor i PEPPOL-format

Möjligheten att skicka e-fakturor i Sirvoy finns redan sedan tidigare. För att göra den här funktionen mer komplett så har vi lagt till ett “köparreferens-fält”. I den här artikeln finns mer information och en guide för hur man kommer igång.

  • Sirvoy Webbplatsbyggare

Vad skulle du säga om vi berättade att Sirvoy har en egen webbplatsbyggare? Att den är så enkel att det bara tar dig några minuter att skapa en egen hemsida och att den dessutom ingår i priset för Sirvoy Pro? Låter det för bra för att vara sant? Vi är stolta över att kunna berätta att detta snart är en verklighet – vi planerar för att släppa den här funktionen i början av nästa år. Se vad som är på gång.