Nyt i november 2020

November 22, 2020, 04:26 PM EST

Sirvoy stepper op! Det er ikke engang en måned siden, at vi offentliggjorde vores nyeste funktioner, men vi har allerede mere til dig. Her er de seneste forbedringer, som vi håber vil hjælpe med at gøre dit liv lidt lettere:

  • Fakturastatus klarhed for hver reservation

Du har sandsynligvis bemærket, at farvede ikoner nu vises på reservationslisten, siden med reservationsoplysninger, og når du opretter fakturaer. Dette er den mest synlige del af opdateringen. For alle reservationer oprettet efter 2020-11-01 spores alle reservationsartikler, og du vil tydeligt se, om de er helt eller kun delvist faktureret. Hvis du f.eks. Har foretaget ændringer efter oprettelsen af ​​fakturaen, reflekteres dette i status, og eventuel resterende saldo for fakturering udfyldes, når du opretter den næste faktura. Du har de samme ikoner i visningen ‘Opret faktura’ i ‘reservations vinduet’ såvel som på ‘reservations listen’, der angiver fakturastatus. For mere information se denne artikel.

  • Justering af reservationsformularen

For at gøre det lettere at justere eller tilføje nye reservationsformularer har vi ændret brugergrænsefladen en smule, på siden med indstillinger for reservationsformularer. Der er også tilføjet en ny funktion, som burde være værdifuld for de af jer, der ændrer designet på jeres reservationsformular. Nu kan du holde styr på CSS-historikken. Editoren er også lettere at bruge med syntaksfremhævning.

  • Afsendelse af e-fakturaer i Peppol-format

Du har allerede muligheden for at sende e-fakturaer direkte fra Sirvoy. Vi har nu tilføjet “køber reference feltet” for at gøre funktionen endnu mere komplet. Se denne artikel for at lære mere om denne funktion og læse en guide til, hvordan du kommer i gang.

  • Sirvoy Hjemmesidebygger

Hvad hvis vi fortalte dig, at Sirvoy har sin egen hjemmesidebygger? At det er så simpelt, at du kan oprette din hjemmeside på få minutter, og at det også er inkluderet som en gratis tilføjelse, hvis du bruger Sirvoy Pro? For godt til at være sandt? Vi er stolte af at fortælle dig, at dette snart vil være en realitet – vi sigter mod en frigivelse omkring årets udgang. Få et smugkig på det, der kommer.