Nieuw in november 2020

November 22, 2020, 04:09 PM EST

Sirvoy gaat een stap verder! Het is nog geen maand geleden dat we onze nieuwste functie-updates hebben gepubliceerd, maar we hebben nu al weer meer te vertellen. Hier zijn de laatste verbeteringen waarvan we hopen dat ze u zullen helpen uw leven een beetje gemakkelijker te maken:

  • Overzichtelijkere factuurstatus voor elke boeking

U heeft waarschijnlijk gemerkt dat er nu gekleurde pictogrammen verschijnen op de boekingslijst, in de boekingsdetails en wanneer u facturen aanmaakt. Dit is het meest zichtbare deel van de update. Voor alle boekingen die na 01-11-2020 zijn aangemaakt, worden alle boekingsitems bijgehouden en ziet u duidelijk of deze geheel of gedeeltelijk gefactureerd zijn. Als u bijvoorbeeld wijzigingen heeft aangebracht nadat de factuur is aangemaakt, wordt dit weerspiegeld in de status en wordt het resterende saldo voor facturering vooraf ingevuld wanneer u de volgende factuur maakt. U krijgt dezelfde pictogrammen in de weergave ‘factuur aanmaken’, in de ‘boekingsweergave’ en op de ‘boekingslijst’, die de factuurstatus aangeven. Zie dit artikelvoor meer informatie.

  • De booking engine aanpassen

Om het gemakkelijker te maken om booking engines aan te passen of toe te voegen hebben we de gebruikersinterface op de instellingenpagina van de boekingsmodule enigszins gewijzigd. Er is ook een nieuwe functie toegevoegd, die waardevol zou moeten zijn voor degenen onder u die het ontwerp van de booking engine willen aanpassen. Nu kunt u de CSS-geschiedenis bijhouden. Ook is de editor gemakkelijker te gebruiken met syntax-highlighting.

  • E-facturen verzenden in Peppol-formaat

U heeft al de mogelijkheid om e-facturen rechtstreeks vanuit Sirvoy te versturen. We hebben nu het “koper referentie veld” toegevoegd om de functie nog completer te maken. Raadpleeg dit artikel voor meer informatie over deze functie en lees een handleiding om hier mee aan de slag te gaan.

  • Sirvoy Website Builder

Wat als we u vertellen dat Sirvoy zijn eigen website-bouwer heeft? Dat het zo eenvoudig is dat u in slechts een paar minuten een website kunt maken en dat deze ook als gratis add-on wordt meegeleverd als u Sirvoy Pro gebruikt? Te goed om waar te zijn? We zijn er trots op u te kunnen vertellen dat dit binnenkort realiteit zal zijn – we streven naar een release rond het einde van het jaar. Krijg een voorproefje van wat er gaat komen.