Tapaa asiantuntija – tutustu markkinointijohtajaamme

October 29, 2020, 03:18 PM EDT

Tämä on toinen osa Tapaa asiantuntija -sarjasta, joka auttaa sinua tutustumaan Sirvoyn toiminnan takana olevat henkilöt. Keskustelemme tänään markkinointijohtaja Mats Perssonin kanssa. Mats on yksi tiimin varhaisista perustajajäsenistä, ja hän liittyi Sirvoyhin vuonna 2008.

Joten Mats, kerro meille, kuinka Sirvoy on muuttunut 12:n yrityksessä viettämäsi vuoden aikana?

Se alkoi pienenä perheyrityksenä, mutta on vuosien mittaan kasvanut monikansalliseksi yritykseksi. Vaikka Sirvoy on kasvanut tasaisesti viime vuosikymmenen aikana, minusta tuntuu silti, että kaikkien täällä työskentelevien parissa on sama positiivinen kulttuuri. Teemme kovasti töitä luodaksemme onnellisen, terveen ympäristön koko henkilökunnallemme. Tavoitteenamme on varmistaa, että jokainen on innoissaan päästä töihin joka päivä. Asiakkaamme näyttävät myös tuntevan samalla tavoin – rakastan sitä, koska he ovat Sirvoy-perheen jatke!

Miltä tyypillinen työpäivä näyttää sinulle?

Vaikka monet yritykset ovat vasta äskettäin siirtyneet etätyöhön, meidän ei tarvinnut tehdä mitään muutoksia, koska olemme tehneet etätyötä alusta asti, vuodesta 2008 alkaen. Tämä on palvellut meitä erityisen hyvin Covid-pandemian aikana, koska meillä oli jo käytössä menettelytavat, tekniikka ja työkalut sen mahdollistamiseksi. Joten, kuten olen aina tehnyt, teen suurimman osan työstäni kotona kuten kaikki muutkin Sirvoylla. Aloitan yleensä noin klo 9 (vahvan kahvin jälkeen!) Ja suurin osa kommunikoinnistani tapahtuu sähköpostitse ja zoom-kokouksien välityksellä.

Mikä on palkitsevin osa työstäsi?

Markkinointi on osaltaan mukana kaikkien muiden yritysosastojen työssä, joten olen usein yhteydessä muiden osastojen kollegoihini keskustellakseni aloista, joilla voimme parantaa Sirvoyn arvoa ja käytettävyyttä asiakkaillemme. Luonteeltaan markkinointi on nopeatempoista ja vaatii paljon luovaa ja out-of-the-box-ajattelua, mikä on mielestäni todella mukavaa. Voin rehellisesti sanoa, että rakastan työtäni ja että jokainen sen osa on mielestäni palkitseva tavalla tai toisella.

Mitä haasteita Sirvoy on kohdannut vuosien varrella ja miten se on voittanut ne?

Etätyö voi olla ilonaihe, mutta sillä on ehdottomasti haittapuolia. Joissakin tapauksissa kiireellinen asia vaatii välitöntä huomiota, ja toimistossa on helppo suunnitella viime hetken kokouksia ja keskustella kollegoiden kanssa. Kun olet yhdellä aikavyöhykkeellä ja he ovat toisella, se ei kuitenkaan ole niin yksinkertaista!

Vuosien varrella kokeilimme ja testasimme lukuisia viestintäalustoja, mikä ei ollut helppoa. Siihen kului paljon aikaa, tutkimustyötä ja kärsivällisyyttä, mutta uskon että olemme lopulta onnistuneet löytämään hyvän, meille toimivan yhdistelmän. Ja ponnistelu oli tuskan arvoinen; meillä on nyt tuhansia vuorovaikutuksia osastojen välillä, jotka vievät päivittäin kysymyksiä ja muita asioita eteenpäin kohti onnistunutta päätöksentekoa.

Onko sinulla motto tai sanonta, jonka mukaan elät?

Teemme ehdottomasti “työtä elääksemme” emmekä päinvastoin. Toivon, että Sirvoy auttaa myös monia hotellialalla saavuttamaan tämän, yksinkertaistamalla heidän työtään ja helpottamalla päivittäisten tehtävien hallintaa.