Uutta lokakuussa 2020

October 15, 2020, 04:45 PM EDT

Ensivaikutelmat ovat pysyviä vaikutelmia! Yksi Sirvoyn päätavoitteista on varmistaa, että vieraasi saavat hyvän ensivaikutelman yrityksestäsi varmistamalla saumattoman varausprosessin ja asettamalla tarvittavat tiedot helposti saataville. Olemme iloisia voidessamme kertoa sinulle viimeaikaisista parannuksista, jotka virtaviivaistavat tätä prosessia entisestään.

  • Mukautettu saapumissivu varauksen suorittamisen jälkeen

Haluatko ohjata vieraasi räätälöidylle saapumissivulle, kun varaus on suoritettu? Tämä on nyt mahdollista riippumatta siitä, onko maksu suoritettu vai ei. Lisätietoja on tässä artikkelissa.

  • Parannettu kuponkikooditoiminto

Olemme kuunnelleet tätä ominaisuutta koskevia parannuspyyntöjä ja julkaisseet parannukset 1. lokakuuta alkaen. Esimerkiksi aiemmin oli joskus vaikeaa selvittää, mihin aikaan alennuskoodi tulee voimaan. Ei myöskään ollut helppoa nähdä, millä eri tavoilla kuponkikoodeja voidaan käyttää Sirvoyssä. Parannukset tarkoittavat, että tämä toiminto on nyt loogisempi ja käyttäjäystävällisempi. Katso tukiartikkeleitamme nähdäksesi, kuinka voit hyötyä kuponkikoodien käytöstä alennuksien tarjoamiseen, rajoitetun ajanjakson avaamisen tai varausmoottorin lukituksen avaamiseen.

  • Jakelukanavayhteyksien parannukset

Booking.com-tilisi asetuksissa voit nyt määrittää lasten lukumäärän ja hinnat. 28. syyskuuta alkaen Booking.comista lähetetyissä varauksissa tiedot lasten lukumäärästä ja iästä näkyvät Sirvoyssa. Varauksissa jotka lähetetään Booking.comista Sirvoylle, ja jotka sisältävät lapsihintoja, kokonaishinta näkyy Sirvoyssa oikein kuten aiemminkin. Löydät tarkempia tietoja tästä artikkelista.

Aloittaen iCal-kanavista (Airbnb jne.), otamme käyttöön osittaiset päivitykset kanavilta. Tämä tarkoittaa, että jos varausta muutetaan kanavan puolella, esim. päivämäärän tai yksikön muutos, päivitämme vain nyt muutetut tiedot. Aikaisemmin täydelliset tiedot siirtyivät Sirvoylle, mikä joskus korvaisi Sirvoyssä tehdyt manuaaliset muutokset. Tavoitteenamme on, että tämä pätee pian myös muihin kanaviin.

Yhteytemme SiteMinder Exchangeen on nyt parempi kuin ennen. Lisätietoja, kuten huoneen nimi ja varauslähde (kanava tai muu), välitetään nyt Sirvoy-integraatiossa SiteMinder Exchangeen, mikä mahdollistaa mahdollisten muiden sovellusten ominaisuuksien täydellisemmän käytön.

Tavoitteenamme on edelleen tehdä työtä yksinkertaisemman järjestelmän ja paremman käyttökokemuksen suhteen, sekä sinun että vieraidesi hyödyksi.