Nytt i oktober 2020

October 15, 2020, 04:46 PM EDT

Førsteinntrykkene varer virkelig! Et av Sirvoys største ønsker er at gjestene dine får et godt førsteinntrykk av virksomheten din ved å sikre en rask bookingprosess med nødvendig informasjon lett tilgjengelig. Vi er veldig glade for å kunne fortelle deg om noen endringer som vil gjøre denne prosessen enda bedre!

  • Tilpasset landingsside etter en booking er laget

Hadde du hatt lyst til å kunne omdirigere dine gjester til en egen side etter de har booket? Dette er nå mulig, uavhengig av om en betaling er gjort eller ikke. For mer informasjon, se denne artikkelen.

  • Bedre kampanjekodefunksjon

Vi har sett nøye på forespørsler om forbedringer av denne funksjonen og har lansert flere forbedringer som starter 1. oktober. For eksempel kunne det før være vanskelig å forstå når en rabattkode gjaldt. Det var heller ikke så lett å se hvilke måter kampanjekoder kan brukes på i Sirvoy. Forbedringene gjør at funksjonen nå er mer logisk og brukervennlig. Les disse artiklene for å se hvordan du kan bruke kampanjekoder for å gi rabatter, ignorere blokkeringer eller for å låse opp en bookingmotor.

  • Forbedringer i salgskanalene

I innstillingene dine på Booking.com kan du nå angi antall barn og priser for barn. Fra 28. september vil informasjon om antall barn og deres alder i bookinger fra Booking.com vises i Sirvoy. Bookinger med priser for barn fra Booking.com vil ha totalprisen riktig i Sirvoy. Du finner mer informasjon i denne artikkelen.

Med iCal-kanaler (Airbnb etc.) introduserer vi delvise oppdateringer fra kanaler. Dette betyr at hvis en booking endres på kanalens side, f.eks. endring av dato eller enhet, vil vi bare oppdatere informasjonen som ble endret. Tidligere ville all informasjon blitt sendt på nytt noe som kunne overskrive endringer gjort manuelt i Sirvoy. Vårt mål er at dette snart vil gjelde for andre kanaler også.

Vår tilkobling til SiteMinder Exchange er nå forbedret. Mer informasjon, som for eksempel romnavn og bookingkilde (kanal eller annet), sendes nå til Sirvoy fra SiteMinder Exchange, slik at du kan dra større nytte av appene du er koblet til.

Mer vil komme i vår søken etter å forenkle og forbedre brukeropplevelsen både for deg og dine gjester.