Nyt i oktober 2020

October 15, 2020, 04:46 PM EDT

Førstehåndsindtryk varer virkelig! Et af Sirvoys hovedmål er at sikre, at dine gæster får et godt første indtryk af din virksomhed ved at sikre en problemfri reservationsproces, der gør de nødvendige oplysninger let tilgængelige. Vi er glade for at informere dig om nylige forbedringer, der vil strømline denne proces yderligere.

  • Tilpasset destinationsside efter foretaget reservation

Ønsker du at omdirigere dine gæster til en anden tilpasset destinationsside, når reservationsprocessen er afsluttet? Dette er nu muligt, uanset om der er foretaget en betaling eller ej. For mere information, se denne artikel.

  • Forbedret Rabatkode funktion

Vi har lyttet til anmodninger om forbedringer vedrørende denne funktion og lanceret disse forbedringer fra 1. oktober. Tidligere var det for eksempel nogle gange svært at finde ud af, i hvilken periode en rabatkode ville gælde. Det var heller ikke let at se hvilke måder hvorpå rabatkoder kunne bruges i Sirvoy. Forbedringerne betyder, at denne funktion nu er mere logisk og brugervenlig. Læs vores supportartikler for at se, hvordan du kan drage fordel af at bruge rabatkoder til rabatter, for at låse op for en begrænset periode eller for at låse op for en reservationsformular.

  • Kanalforbedringer

I indstillingerne på din Booking.com-konto kan du nu angive antallet af børn og priser. Fra 28. september afspejles oplysninger om antallet af børn og deres alder i reservationer fra Booking.com på Sirvoy. Ved reservationer, der inkluderer børnepriser sendt fra Booking.com til Sirvoy, afspejles deres samlede pris korrekt i Sirvoy-reservationen som før. Se mere detaljeret information i denne artikel.

Startende med iCal-kanaler (Airbnb osv.) Introducerer vi delvise opdateringer fra kanaler. Dette betyder, at hvis en reservation ændres på kanalsiden, f.eks. ændring af dato eller enhed, opdaterer vi kun de data, der nu er blevet ændret. Tidligere ville alt data blive sendt igen til Sirvoy, eventuelt overskrive manuelle ændringer foretaget i Sirvoy. Vores mål er, at dette også snart vil gælde for andre kanaler.

Vores forbindelse til SiteMinder Exchange er nu forbedret. Flere oplysninger såsom enhedsnavn og reservationskilde (kanal eller andet) kommunikeres nu i Sirvoys integration med SiteMinder Exchange, hvilket muliggør mere komplet brug af de apps, du har forbindelse til.

Mere vil komme senere, i vores søgen efter at øge enkelheden og brugeroplevelsen, både for dig og dine gæster.