Nieuw in Oktober 2020

October 15, 2020, 05:24 PM EDT

De eerste indruk telt echt! Een van de belangrijkste doelen van Sirvoy is ervoor zorgen dat uw gasten een goede eerste indruk van uw bedrijf krijgen door een naadloos boekingsproces te realiseren zodat de benodigde informatie gemakkelijk toegankelijk is. Wij informeren u graag over recente verbeteringen die dit proces nog verder zullen stroomlijnen.

  • Aangepaste landingspagina na het maken van een boeking

Wilt u uw gasten omleiden naar een andere aangepaste landingspagina nadat het boekingsproces is voltooid? Dit is nu mogelijk, ongeacht of een betaling is gedaan of niet. Zie dit artikel voor meer informatie.

  • Verbeterde functie Coupon Code

We hebben geluisterd naar verzoeken om deze functie te verbeteren en we zullen deze aanpassingen doorvoeren vanaf 1 oktober. In het verleden was het bijvoorbeeld soms moeilijk om erachter te komen over welke periode een kortingscode van toepassing zal zijn. Ook was het niet gemakkelijk om te zien op welke verschillende manieren couponcodes gebruikt kunnen worden in Sirvoy. De verbeteringen zorgen ervoor dat deze functie nu logischer en gebruiksvriendelijker is. Lees onze supportartikelen om te zien hoe u kunt profiteren van het gebruik van kortingscodes voor kortingen, het ontgrendelen van een geblokkeerde periodeof het ontgrendelen van een boekingssysteem.

  • Verkoop kanaal verbeteringen

In de instellingen op uw Booking.com account kunt u nu het aantal kinderen en de prijzen opgeven. Vanaf 28 september wordt informatie over het aantal kinderen en hun leeftijden in boekingen die vanuit Booking.com worden verzonden, weergegeven in Sirvoy. Reserveringen met kinderprijzen die van Booking.com naar Sirvoy zijn verzonden, zullen de totale kosten correct worden weergegeven in de Sirvoy-boeking zoals voorheen. Meer gedetailleerde informatie vindt u in dit artikel.

Vanaf iCal kanalen (Airbnb etc.) introduceren we gedeeltelijke updates van kanalen. Dit betekent dat als een boeking wordt gewijzigd aan de kant van het kanaal, bijvoorbeeld een wijziging van de datum of de eenheid, we alleen de gegevens zullen updaten die nu zijn gewijzigd. Eerder zouden volledige gegevens doorgeven aan Sirvoy waarbij er mogelijk door u handmatig toegevoegde wijzigingen werden overschreven. Ons doel is dat dit binnenkort ook voor andere kanalen van toepassing zal zijn.

Onze verbinding met SiteMinder Exchange is nu verbeterd. Meer informatie zoals kamernaam en boekingsbron (kanaal of andere) wordt nu gecommuniceerd in Sirvoy’s integratie met SiteMinder Exchange, waardoor een vollediger gebruik van alle apps waarmee u verbonden bent mogelijk is.

Er komt nog meer aan in onze zoektocht om de eenvoud en gebruikerservaring te blijven vergroten, zowel voor u als voor uw gasten.