De reelle omkostninger ved at drive et B&B i 2020

September 26, 2020, 04:32 PM EDT

Ved et stykke kunst i Dublin, Irland ser vi Doc klogt rådgive Marty McFly om ikke, uanset hvad der sker, at indstille uret til 2020. Vise råd for alle rejsende, er jeg er sikker på vi alle er enige i. Desværre for dem af os uden en tidsmaskine sidder vi dog her, og alt hvad vi kan gøre er at planlægge og håbe for bedre tider.

Selvfølgelig kræver planlægning normalt en mængde forudviden baseret på markedstillid eller historiske prognoser. Uden det er alt bare spekulation, intet andet end en gætteleg.

Så spørgsmålet for dem i logiindustrien er, hvordan de formodes at absorbere de ekstraomkostninger, som pandemien medfører, mens de forbereder sig på en usikker fremtid.

Omkostningerne ved covid-foranstaltninger

I det store og hele forbliver de initiativer, der introduceres for at hjælpe med at bekæmpe spredningen af Covid-19, konsistente rundt om i verden. Mange B&B er imidlertid simpelthen ikke i stand til at indføre den krævede sociale afstand, der kræves for at overholde kravende. Hertil kommer de ekstra driftsomkostninger, som belaster en industri, der allerede er hårdt ramt. Dette har påvirket mange virksomheder, der er blevet tvunget til at foretage ændringer såsom:

  • Lukning af fællesrum og områder.
  • Ansættelse af ekstra personale eller arbejde i længere tid for at opfylde strengere hygiejnestandarder.
  • Erhvervelse af Covid-relateret skiltning til kunder.
  • Gemme nogle af de små ‘ekstra’ ting som bøger og magasiner væk.
  • Nedlæggelsen morgenmad for at overholde krav.
  • Implementering af digital teknologi for at mindske direkte kontakt mellem gæster og personale.
  • Tilvejebringelse af masker og desinficeringsmiddel til gæsterne sammen med toiletartikler til engangsbrug.
  • Tilbyder yderligere træning til personalet omkring Covid forberedelse.
  • Sørger for, at personalet har adgang til hazmat dragter og andet udstyr.

En let pung er en tung forbandelse, som de siger. Hvis du finder det svært at dække de ekstra omkostninger, skal du handle nu og reducere dine driftsomkostninger på nogle af følgende måder:

Hvis du ikke kan tjene penge, skal du spare penge …

Det er indlysende, men det er sandt. Undersøg alle de måder, du kan sænke omkostningerne på og spare penge. Se detaljeret på dine faste omkostninger, og se, hvilken af dem der potentielt kan få hugget. Måske er det din betalte salgsfremmende markedsføring eller overdreven brug af forsyninger. Måske kan du klare dig med færre arbejdstimer eller bruge færre penge på dit ejendomsadministrationssystem. Det er værd at nævne, at Sirvoy for eksempel for nylig har skåret deres månedlige pakke til små 69kr pr. Måned for at hjælpe mindre virksomheder som Bed and Breakfasts. Alle disse små ting vil helt sikkert gøre en stor forskel i det lange løb.

Midt i enhver krise, ligger en stor mulighed…

Albert Einstein

… eller du kan bruge penge

Det lyder måske kontraproduktivt, men mange B&B-ejere forbereder sig på fremtiden ved faktisk at bruge penge nu. For dem, der f.eks. Vil starte eller afslutte en renovering, kan dette være den perfekte mulighed. Mens forretningen er stille, hvorfor ikke drage fordel af nogle uovertrufne rabatter, der tilbydes af mange møbelleverandører og indretningsarkitekter? Mange butikker har reduceret omkostningerne med op til 70% for at flytte overskydende lager akkumuleret under pandemien og skabe ny forretning.

Forsink betalinger

Hvis du virkelig kæmper for at få enderne til at mødes, skal du tale med dine udbydere og se, om du kan nå til enighed om at sætte en pause på eller sprede omkostningerne ved dine tilbagebetalinger over en længere periode. Mange leverandører vil sandsynligvis være mere sympatiske med din sag end nogensinde, da de enten er i samme båd eller har at gøre med mange andre kunder, der er i samme situation.

Brug statstilskud

De fleste regeringer har stillet tilskud til rådighed som en del af deres genopretningsplaner for hotel industrien. Nogle af disse tilskud er betydelige og kan omfatte personalestøtte, der dækker en stor procentdel af lønningerne. Disse tilskud kan ændres næsten månedligt, så antag ikke, at du ved, hvad der er tilgængeligt. Hold dig opdateret for at sikre, at du ikke går glip af det.

Hvordan ser fremtiden ud for B&B?

Som Albert Einstein engang sagde, ‘midt i enhver krise, ligger der stor mulighed’. Og muligheder er der helt sikkert. Ifølge McKinsey-industrier var belægningsgraden i begyndelsen af maj mindre end 15% for luksushoteller og omkring 40% for økonomi. Dette indikerer, at mindre og mere økonomiske rummuligheder såsom B&B vil komme sig meget hurtigere end større hoteller. Den samme artikel påpeger, at disse er bedre i stand til at udnytte segmenter af efterspørgsel, der er forblevet sunde på trods af rejsebegrænsninger, som gæster med lange ophold og lastbilchauffører.

Alt bevis synes at pege på et andet resultat, der vil være til gavn for mindre forretninger som B&B. Efterhånden som rejsende begynder at bevæge sig rundt igen, ser det ud til, at flertallet foretrækker mindre boutique-indkvartering frem for store hotelkæder. Da social distancering bliver normen, ser denne tendens ud til at fortsætte i en overskuelig fremtid. Det er bestemt opmuntrende at vide, at selvom dette langt fra er forbi, er der sådanne åbenlyse og positive tegn på et markedet. Og ikke mindst for B&B, at fremtiden ser lys ud.