B&B:n todelliset kustannukset vuonna 2020

September 26, 2020, 04:32 PM EDT

Hiljattain tehty seinämaalaus Dublinissa, Irlannissa, esittää miten Doc viisaasti neuvoo Marty McFlytä olemaan asettamatta kelloa vuoteen 2020 riippumatta siitä, mitä tapahtuu. Olemme varmasti samaa mieltä siitä että tämä on viisas neuvo kaikille matkustajille. Valitettavasti ne meistä, joilla ei ole aikakonetta, olemme kuitenkin jumissa nykyhetkessä ja voimme vain suunnitella tulevia parempia aikoja varten.

Suunnittelu vaatii tietysti yleensä jonkin verran ennakkotietoa, joka perustuu markkinoiden tuntemukseen tai historiallisiin ennusteisiin. Ilman tätä kaikki on vain spekulaatiota, pelkkää arvailua.

Joten majoitusalan ammattilaisille kysymys on siitä, kuinka pandemian aiheuttamat lisäkustannukset pitäisi kattaa samalla kun he valmistautuvat epävarmaan tulevaisuuteen.

Covid-toimenpiteiden ulottuvuudet

Covid-19:n leviämisen torjumiseksi tehdyt toimenpiteet ovat yleisesti ottaen johdonmukaisia ympäri maailmaa. Monet aamiaismajoitukset eivät kuitenkaan yksinkertaisesti pysty toteuttamaan vaadittavaa sosiaalista etäisyyttä, toimenpiteiden noudattamiseksi. Tämän lisäksi tulevat operatiiviset lisäkustannukset, jotka rasittavat koko alaa – alaa joka on jo kokenut kovia. Tämä on vaikuttanut moniin yrityksiin, jotka on pakotettu tekemään esimerkiksi seuraavanlaisia muutoksia:

  • Yhteisten huoneiden ja tilojen sulkeminen.
  • Lisähenkilöstön palkkaaminen tai pidempien työpäivien tekeminen tiukempien hygienianormien täyttämiseksi.
  • Covidiin liittyvien asiakasopasteiden hankkiminen.
  • Pienten ylimääräisten asioiden, kuten kirjojen ja aikakauslehtien poistaminen.
  • Aamiaisen lopettaminen vaatimusten täyttämiseksi.
  • Digitaalisen tekniikan käyttöönotto vieraiden ja henkilökunnan välisen suoran yhteyden vähentämiseksi.
  • Maskien ja puhdistusaineiden sekä kertakäyttöisten kylpytuotteiden tarjoaminen vieraille.
  • Henkilökunnan Covid-toimenpiteisiin liittyvä lisäkoulutus.
  • Sen varmistaminen, että henkilökunnalla on suojapukuja ja muita varusteita.

Kevyt kukkaro on raskas kirous, kuten englanninkielinen sanonta sanoo. Jos sinun on vaikea kattaa ylimääräiset kustannukset, toimi nyt ja alenna käyttökustannuksiasi jollakin seuraavista tavoista:

Jos et voi ansaita rahaa, sinun on säästettävä rahaa…

Se on ilmeistä, mutta totta. Tutki kaikkia tapoja, joilla voit alentaa kustannuksia ja säästää rahaa. Katso yleiskustannuksiasi yksityiskohtaisesti ja katso, minkä niistä voisit leikata. Ehkä se on maksettu markkinointisi tai liialliset palveluihin liittyvät kulut. Voisit ehkä tulla toimeen pienemmällä määrällä henkilöstön työtunteja tai käyttää vähemmän rahaa kiinteistösi hallinta- ja varausjärjestelmään. On syytä mainita, että esimerkiksi Sirvoy on hiljattain alentanut pakettinsa kuukausimaksun 9:ään euroon kuukaudessa auttaakseen pienempiä yrityksiä, kuten aamiaismajoituksia. Kaikki nämä pienet asiat vaikuttavat pitkällä tähtäimellä.

Jokaisen kriisin keskellä piilee huomattava mahdollisuus.

Albert Einstein

… tai voit käyttää rahaa

Tämä saattaa kuulostaa tavoitteen vastaiselta, mutta monet B&B:n omistajat valmistautuvat tulevaisuuteen käyttämällä rahaa nyt. Esimerkiksi niille, jotka haluavat aloittaa, tai saada päätöksen kunnostamisen, tämä voi olla täydellinen tilaisuus. Vaikka bisnes on hiljaista, miksi et hyödyntäisi edullisia alennuksia, joita monet huonekalujen toimittajat ja sisustussuunnittelijat tarjoavat? Monet myymälät ovat laskeneet hintoja jopa 70% pandemian aikana kertyneen ylimääräisen varaston myymiseksi ja uuden liiketoiminnan luomiseksi.

Viivästytä maksuja

Jos todella kamppailet toimeentulon suhteen, keskustele palveluntarjoajien kanssa ja katso, pääsetkö sopimukseen joka keskeyttääksesi tai hajauttaaksesi takaisinmaksujen kustannukset pidemmälle aikavälille. Monet toimittajat ovat todennäköisesti myötätuntoisempia kuin koskaan, koska ne ovat joko samassa veneessä tai tekemisissä monien muiden samassa tilanteessa olevien asiakkaiden kanssa.

Hyödy valtion avustuksista

Suurin osa hallituksista ovat antaneet apurahoja osana vieraanvaraisuusalan elvytyssuunnitelmiaan. Jotkut näistä apurahoista ovat merkittäviä ja voivat sisältää henkilöstötukea, joka kattaa suuren prosenttiosuuden palkoista. Nämä apurahat voivat muuttua melkein kuukausittain, joten älä oleta, että tiedät, mitä on saatavilla, pysy ajan tasalla paikallisten viranomaisten kanssa varmistaaksesi, että et jää niistä paitsi.

Mitä tulevaisuus tuo tullessaan B&B:lle?

Kuten Albert Einstein kerran sanoi, “jokaisen kriisin keskellä piilee huomattava mahdollisuus”. Ja mahdollisuuksia on varmasti. McKinsey Industriesin mukaan toukokuun alussa majoitusaste oli alle 15% luksushotelleissa ja noin 40% economy-tason hotelleissa. Tämä osoittaa, että pienemmät ja edullisemmat huonevaihtoehdot, kuten aamiaismajoitukset, palautuvat paljon nopeammin kuin suuremmat hotellit. Samassa artikkelissa todetaan, että nämä pystyvät paremmin hyödyntämään kysyntäsegmenttejä, jotka ovat pysyneet terveinä matkarajoituksista huolimatta, kuten pitkäaikaiset vieraat ja kuorma-autonkuljettajat.

Kaikki todisteet näyttävät viittaavan myös toiseen lopputulokseen, joka hyödyttää pienempiä majoitusyrityksiä, kuten aamiaismajoituksia. Kun matkailijat alkavat liikkua uudelleen, näyttää siltä, että suurin osa suosii pienempiä boutique-majoituksia suurten hotelliketjujen sijaan. Kun sosiaalisesta etäisyydestä on tullut normi, tämä suuntaus näyttää jatkuvan lähitulevaisuudessa. On varmasti rohkaisevaa tietää, että vaikka tämä kaikki ei ole vielä ohi, markkinoiden elpymisestä on silti ilmeisiä ja myönteisiä merkkejä. Ja ainakin B&B:n tulevaisuus näyttää valoisalta.