Sirvoy staat in de Frontrunners Top 5

May 21, 2020, 08:38 PM EDT

Sirvoy is verheugd om weer bovenaan de lijst te staan in het FrontRunners-kwadrant. We willen niet de loftrompet over onszelf blazen, maar het zou in dit geval onzorgvuldig zijn als we niet erkennen dat u, onze trouwe klanten, ons succes mogelijk maakt. En er moet ook een vermelding worden gemaakt van ons geweldige ondersteuningsteam, de belangrijkste reden waarom we consequent zo hoog scoren op klanttevredenheid.

Over Sirvoy
Sirvoy is een wereldwijde marktleider op het gebied van Hospitality Management oplossingen. We leveren hotels, hostels, B&B’s en campings robuuste, schaalbare en innovatieve software welke makkelijk in gebruik en eenvoudig te implementeren is. Voor meer informatie kun je terecht op: www.sirvoy.nl.

Over Software Advice
Software Advice is een toonaangevende online dienst welke bedrijven ondersteund in het proces van kiezen van de juiste software. Adviseurs geven gratis, op de persoon gerichte aanbevelingen. Zowel grote als kleine bedrijven worden geholpen om software producten te vinden die voldoet aan de behoeften van het bedrijf. Software Advice verricht ook objectief onderzoek door experts uit de branche en door klantreviews te bekijken. Software Advice is onderdeel van Gartner. Voor meer informatie kun je kijken op http://www.softwareadvice.com

Disclaimer
FrontRunners bestaan uit de subjectieve meningen van individuele eindgebruikers-recensies, beoordelingen en gegevens die worden toegepast op basis van een gedocumenteerde methodologie; ze vertegenwoordigen noch de standpunten van, noch een goedkeuring door, Software Advice of zijn gelieerde ondernemingen.