Sirvoy sijoittuu viiden parhaan joukkoon

May 21, 2020, 08:37 PM EDT

Sirvoy iloitsee päästyään jälleen kerran FrontRunners-kvadrantin luettelon kärkeen. Emme yleensä halua kehuskella, paitsi että emme halua jättää tunnistamatta, että uskollisina asiakkainamme, te mahdollistatte menestyksemme. Tässä yhteydessä on myös syytä mainita upea tukitiimimme, joka on tärkein syy sille, että sijoitumme toistuvasti korkealle asiakastyytyväisyyden suhteen.

Tietoja Sirvoysta

Sirvoy on vieraanvaraisuusalan hallintaratkaisujen maailmanlaajuinen markkinajohtaja, joka tarjoaa hotelleille, hostelleille, B&B:lle ja majataloille vankan, skaalautuvan ja innovatiivisen ohjelmiston, joka on helppo implementoida ja jota on helppo käyttää. Lisätietoja osoitteessa www.sirvoy.fi.

Tietoja Software Advicestä

Software Advice on johtava verkkopalvelu joka luotsaa yrityksiä ohjelmistojen valintaprosessissa. Neuvonantajat tarjoavat ilmaisia, henkilökohtaisia ohjelmasuosituksia, auttaen kaiken kokoisia yrityksiä löytämään tuotteita, jotka vastaavat liiketoimintansa tarpeita. Software Advice sisältää myös alan asiantuntijoiden objektiivista tutkimusta ja validoitujen käyttäjien arvosteluja, mikä säästää ostajien aikaa ja resursseja. Software Advice on Gartner-yritys. Lisätietoja osoitteessa http://www.softwareadvice.com

Vastuuvapauslauseke

FrontRunners perustuu yksittäisten loppukäyttäjien arvostelujen, arvioiden ja tietojen subjektiivisen mielipiteen perusteella dokumentoituun menetelmään; ne eivät edusta ohjelmistoneuvonnan tai sen kumppanien näkemyksiä tai tue niitä.