Sirvoy rankas till Frontrunners Top 5

May 21, 2020, 08:38 PM EDT

Sirvoy är glada över att ännu en gång ligga i topp på FrontRunners rankinglista. Vi inser att en sådan här framgång endast är möjlig tack vare er, våra lojala kunder. Och vi måste också nämna vårt fantastiska supportteam som gång på gång ger oss toppoäng i kundnöjdhet.

Om Sirvoy
Sirvoy är ett globalt marknadsledande företag inom lösningar för besöksnäringen och erbjuder hotell, vandrarhem, B&B och pensionat en robust, skalbar och innovativ produkt som är lätt att använda och enkel att implementera. Mer information finns på www.sirvoy.se.

Om Software Advice
Software Advice är den ledande onlinetjänsten i urvalsprocessen för företag som försöker välja rätt program. Rådgivare tillhandahåller gratis, personliga mjukvarurekommendationer som hjälper företag i alla storlekar att hitta produkter som uppfyller deras affärsbehov. Software Advice innehåller också objektiv forskning från branschexperter och recensioner från validerade användare, vilket sparar köpare tid och resurser. Software Advice är ett Gartner-företag. Mer information finns på www.softwareadvice.com.

Varning
FrontRunners utgörs av de subjektiva åsikterna från enskilda slutanvändares recensioner, betyg och data som tillämpas med en dokumenterad metod; de representerar varken åsikter, eller utgör ett godkännande av, Software Advice eller dess dotterbolag.