Sirvoy rangerer i Frontrunners Top 5

May 21, 2020, 08:37 PM EDT

Sirvoy glæder sig over endnu en gang at komme helt til toppen af ​​listen i FrontRunners. Vi vil ikke blæse i vores egen trompet bortset fra at det ville være skødesløst af os ikke at erkende, at det er dig, vores loyale kunder, der muliggør vores succes. Og der skal også nævnes vores vidunderlige supportteam, der er hovedårsagen til, at vi konsekvent scorer så meget på kundetilfredshed.

Om Sirvoy
Sirvoy er en global markedsleder inden for Hotel mangement løsninger, der leverer til hoteller, vandrerhjem, B&B og pensionater med en robust, skalerbar og innovativ software, der er let at bruge og enkel at implementere. For mere information, se www.sirvoy.dk.

Om software rådgivning
Software Advice er den førende onlinetjeneste for virksomheder, der skal vælge software. Advice leverer gratis, personaliserede softwareanbefalinger og hjælper virksomheder i alle størrelser med at finde produkter, der imødekommer deres forretningsbehov. Software Advice indeholder også objektiv forskning fra brancheeksperter og anmeldelser fra validerede brugere, hvilket sparer købere tid og ressourcer. Software Advice høre under Gartner Inc. For mere information, se http://www.softwareadvice.com

Ansvarsfraskrivelse
FrontRunners udgør de subjektive meninger fra individuelle slutbrugeranmeldelser, ratings og data anvendt på en dokumenteret måde; de repræsenterer hverken synspunkterne eller udgør en påtegning fra Software Advice eller dets tilknyttede selskaber.