Uutta toukokuussa 2020

May 16, 2020, 09:09 PM EDT

Muuttuvat olosuhteet vaativat sopeutumiskykyä ja sinnikkyyttä, mutta yksi asia on meille täällä Sirvoyssa edelleen tärkeä: parhaan tuen tarjoaminen arvostetuille asiakkaillemme. Päätavoitteenamme on edelleen tehdä vieraanvaraisuuden hallinnasta helppoa. Joten kerromme mielellämme uusimmista päivityksistämme.

iCal-kanavien parannukset

  • Pidät varmasti siitä että jos iCal-huonetta käytetään Sirvoyssa useissa huonetyypeissä, voit nyt määrittää iCal-kanavasivulla, mihin huonetyyppiin varaukset pitäisi tuoda. Tämä mahdollisuus tekee iCal-yhteyden yhtenäisemmäksi muiden kanavien kanssa.
  • Kun iCal-tuonnin yhteydessä havaitsemme, että jokin varaus on peruutettu, saat tästä automaattisen sähköposti-ilmoituksen sekä pyynnön tarkistaa ja peruuttaa varaus manuaalisesti Sirvoyssa. Tämä ominaisuus on tällä hetkellä beetaversio. Jos sinulla on palautetta tähän liittyen, ota meihin vapaasti yhteyttä.
  • Tästä lähtien sinulle ilmoitetaan automaattisesti kaikista iCalin-tuonti-URL-osoitteista, jotka eivät enää toimi. Tämän avulla voit korjata ne ja saada hälytyksen, jos iCal-tuontiyhteys katkeaa. Jos et tee mitään, ne poistetaan automaattisesti sen varmistamiseksi, että luettelosi iCalin-tuonti-URL-osoitteet ovat ajan tasalla ja toimivia.

Kirjanpitoraportit

  • Luomasi kirjanpitoraportit voidaan viedä eri tiedostomuodoissa. Ja jotkut, kuten SIE4 ja CSV, voidaan nyt tuoda kirjanpito-ohjelmistoihin (esim. Xero, Fortnox ja Visma). Tämä tarjoaa sinulle enemmän joustavuutta ja vaihtoehtoja.

Varausmoottorin maksupalvelun tarjoajat

  • Pyynnöstä olemme tehneet selvemmäksi, mikä summa on maksettava varauksen tekemiseksi varausjärjestelmässä ja mikä summa on jäljellä sisäänkirjautumiseen saakka tai jos varauksen takaamiseksi vaaditaan vain luottokorttinumero.
  • Alankomaiden asiakkaamme voivat nyt käyttää iDEALia yhdessä Stripen kanssa maksuratkaisuna.

Booking.com Advanced Connectivity Partner

  • Olemme nyt Booking.com Advanced Connectivity Partner. Tämä on seuraus parannetusta suorituskyvystä ja laadusta, mikä tarkoittaa entistä parempaa yhteistyötä välillämme, sinun hyödyksesi.
image

Yllä olevat päivitykset heijastavat jatkuvaa kasvua ja vakautta arvokkaan asiakaspalautteen ansiosta. Tulemme seuraavien kuukausien aikana jatkamaan mielenkiintoisen kehityksien julkaisemista, auttaaksemme teitä kohentamaan yritystoimintaanne vieraanvaraisuusalalla.