Nytt i maj 2020

May 16, 2020, 09:03 PM EDT

När omständigheterna ändras krävs anpassning och uthållighet, men Sirvoys huvudfokus är alltjämt det samma: Att erbjuda sina kunder den bästa supporten och att göra det enkelt att ta hand om gäster. Därför vill vi gärna informera om våra senaste uppdateringar.

Förbättrad iCal-koppling

  • Vi är glada att kunna meddela att om ett rum med iCal-koppling tillhör flera rumstyper i Sirvoy, så kan du nu välja vilken rumstyp bokningen ska importeras till. Det kan väljas på sidan för iCal-kopplingar. Den här möjligheten gör iCal-kopplingen mer lik andra kanalkopplingar
  • När vi upptäcker att en bokning är avbokad i en iCal-import så får du ett automatiskt e-postmeddelande om avbokningen tillsammans med en uppmaning att kontrollera och manuellt ta bort bokningen i Sirvoy. Denna funktion är fortfarande under utveckling så kontakta oss gärna om du har synpunkter.
  • Du kommer automatiskt att få ett meddelande ifall en iCal import-URL inte längre fungerar. Det gör att du kan korrigera den och informeras om ifall import iCal-anslutningen bryts. Om inga åtgärder vidtas tas den bort automatiskt för att säkerställa att de iCal import-URL:er som angetts är uppdaterade och fungerar.

Bokföringsrapporter

  • Bokföringsrapporter som du skapar kan exporteras i olika filformat. En del av de, som SIE4 och CSV, kan nu importeras till bokföringsprogram (t.ex. Xero, Fortnox och Visma). Detta ger ökad flexibilitet och fler alternativ för personliga önskemål.

Betalningsalternativ i bokningsformuläret

  • Efter önskemål så är det nu tydligare vilket belopp som behöver betalas för att göra en bokning i bokningsformuläret och vilket belopp som återstår att betala vid ankomsten, eller om endast ett kortnummer krävs för att garantera bokningen.
  • För våra kunder i Nederländerna är det nu möjligt att använda iDEAL tillsammans med Stripe som betalningslösning. 

Booking.com Advanced Connectivity Partner

  • Vi är nu en Booking.com Advanced Connectivity Partner, ett resultat av förbättrad prestanda och kvalitet. Detta innebär ett ännu bättre samarbete, till fördel för dig.
image

Uppdateringarna här ovan är möjliga tack vare din värdefulla feedback och återspeglar vår fortsatta tillväxt och utveckling. De kommande månaderna kommer vi att släppa fler uppdateringar och fler funktioner, allt för att underlätta och förbättra din verksamhet.