Nytt i mai 2020

May 16, 2020, 09:03 PM EDT

Skiftende omstendigheter krever tilpasningsdyktighet og utholdenhet, men én ting forblir det viktigste for oss her på Sirvoy: Å tilby den beste supporten for våre kjære kunder og målet om å gjøre administrering av hotell og overnatting enkelt. Så vi er glade for å dele våre siste oppdateringer med dere.

Forbedringer av iCal tilkoblingene

  • Du vil bli glad for å vite at hvis det bookede iCal-rommet brukes i flere romtyper i Sirvoy, kan du nå kontrollere hvilken romtype spesifikke bookinger skal importeres til under iCal-tilkoblingen. Denne muligheten gjør at iCal-tilkoblingen blir mer konsistent med andre kanaler.
  • Når vi oppdager at en booking er kansellert ved en iCal-import, vil du automatisk motta en epost om avbestillingen sammen med en forespørsel om å bekrefte og manuelt avbestille bookingen i Sirvoy. Denne funksjonen er for tiden i beta, hvis du har noen tilbakemeldinger å dele kan du gjerne kontakte oss.
  • Du vil nå automatisk få beskjed hvis en iCal-URL ikke lenger fungerer.  Dette gjør at du kan rette på dem og bli varslet hvis en import av iCal-tilkobling slutter å fungere.  Hvis ingenting blir gjort vil de bli fjernet automatisk for å passe på at alle import iCal URL-ene du har, er oppdatert og fungerer.

Regnskapsrapporter

  • Regnskapsrapporter kan nå eksporteres i forskjellige filformater. Og noen, som SIE4 og CSV, kan nå importeres til regnskapsprogrammer (f.eks. Xero, Fortnox og Visma). Dette gir flere muligheter som kan dekke dine behov.

Bookingmotor betalingsløsninger

  • På forespørsel har vi nå gjort det tydeligere hvilket beløp som må betales for å booke i bookingmotoren, og beløpet som gjenstår å betale, eller om bare kortdetaljer er nødvendig for å garantere bookingen.
  • For våre kunder i Nederland er det nå mulig å bruke iDEAL sammen med Stripe som betalingsløsning.

Booking.com «Advanced Connectivity Partner»

  • Vi er nå en Booking.com «Advanced Connectivity Partner», et resultat av forbedret ytelse og kvalitet, noe som betyr et enda bedre samarbeid til fordel for deg.
image

Oppdateringene ovenfor reflekterer kontinuerlig vekst og stabilitet takket være dine verdifulle tilbakemeldinger. Og vi vil fortsette å gi ut flere spennende oppdateringer i månedene som kommer for å styrke virksomheten din i hotell- og reiselivsbransjen.