Nyt i maj 2020

May 16, 2020, 09:03 PM EDT

Skiftende omstændigheder kræver tilpasningsevne og udholdenhed, men et omdrejningspunkt er stadig vigtigt for os her på Sirvoy: at tilbyde den bedste support til vores værdsatte kunder og fortsætte med at styrke vores centrale mål om at gøre Hotel administration let. Så vi er glade for at dele med dig, vores seneste opdateringer.

Forbedringer af iCal kanalen

  • Du vil blive glad for at vide, at hvis det reserverede iCal-rum bruges i flere overnatningstyper i Sirvoy, kan du nu kontrollere hvilken overnatningstypes specifikke reservationer der skal importeres på iCal-kortlægningssiden. Denne mulighed gør iCal-forbindelsen mere konsistent med andre kanaler.
  • Når vi registrerer, at en reservation er annulleret ved en iCal-import, vil du modtage en automatisk email meddelelse om aflysningen sammen med en anmodning om at bekræfte og manuelt annullere reservationen i Sirvoy. Denne funktion er i øjeblikket i beta, og hvis du har nogen feedback, så kontakt os.
  • Du får nu automatisk besked om import af iCal-URLs, der ikke længere fungerer. Dette giver dig mulighed for at rette dem og blive advaret, hvis en iCal-forbindelse afbrydes. Hvis der ikke træffes nogen handling, fjernes de automatisk for at sikre, at de iCal-URLs, du har angivet, er opdaterede og fungerer.

Regnskabsrapporter

  • De regnskabsrapporter, du opretter, kan eksporteres i forskellige filformater. Og nogle, såsom SIE4 og CSV, kan nu importeres til regnskabssoftware (f.eks. Xero, Fortnox og Visma). Dette giver flere muligheder og mere fleksibilitet som passer til dine personlige behov.

Betalings partner til Reservationsformular

  • Efter anmodning har vi gjort det mere klart, hvilket beløb der skal betales for at foretage en reservation i reservationsformularen og det beløb, der er tilbage indtil ankomsten, eller hvis kun et kreditkortnummer kræves for at garantere reservationen.
  • For vores kunder i Holland er det nu muligt at bruge iDEAL sammen med Stripe som betalingsløsning.

Booking.com Advanced Connectivity Partner

  • Vi er nu en Booking.com Advanced Connectivity Partner, et resultat af forbedret ydelse og kvalitet, hvilket betyder endnu bedre samarbejde til din fordel.
image

Opdateringerne ovenfor afspejler kontinuerlig vækst og stabilitet takket være din værdifulde feedback. Og vi vil fortsætte med at frigive yderligere spændende udviklinger i de kommende måneder for at hjælpe med at forbedre din forretning i hotelbranchen.