Hotellit jotka käyvät läpi muodonmuutoksen koronaviruksen aikana

April 24, 2020, 08:29 PM EDT

Kesä 2020 tulee olemaan kaikille vieraanvaraisuusalan toimijoille unohtumaton. Kun lentokoneet pysyvät pysäköityinä ja kiitotiet autioina ympäri maailmaa, koronaviruksen luomasta maailman lopun jälkeisestä skenaariosta on jotenkin tullut todellisuutta. Tuntuu siltä, että joku olisi painanut pysäytyspainiketta ja koko ihmiskunta alkoi pidättää hengitystään. Kiinteistöjen omistajille, joilla on tyhjiä huoneita eikä yhtään vierasta, saattaa olla houkuttelevaa vain sulkea toiminta ja odottaa että nykyinen tilanne menee ohi. Tämä ei kuitenkaan välttämättä ole viisain tapa toimia. Monet hotellit ovat kyenneet lieventämään ansioiden menetyksiä toteuttamalla uusia strategioita, joiden avulla ne voivat pysyä avoimina ja auttaa maailmaa torjumaan koronavirusta.

Hotellit ja huoneistot, jotka vuokraavat huoneita pitkäksi aikaa

Kaupungeissa ympäri maailmaa hotellien omistajat ovat huomanneet, että vaikka lyhytaikaiset varaukset ovatkin vähentyneet Covid-19:n takia, pidempiaikaisten, alle 90 päivän pituisten, varauspyyntöjen määrä on lisääntynyt huomattavasti, harjoittelijoiden ja pitkäaikaisesti työkomennettujen taholta. Lisäksi, koska monet kaupungit kärsivät asuntopulasta, nuoret, jotka kamppailevat enemmän kuin koskaan päästäkseen kiinteistömarkkinoille, ottavat lisääntyvät asuntotilat avoimesti vastaan. Varaussivustot, kuten Airbnb, ovat olleet nopeita tyydyttämään kysyntää ja kanavoivat energiansa mukauttaakseen alustaansa näihin tarpeisiin.

Kesä 2020 tulee olemaan kaikille vieraanvaraisuusalan toimijoille unohtumaton…

Hotellit, jotka auttavat sairaaloita ja kodittomia

Koronavirus on esittänyt ainutlaatuisen haasteen niille, joilla ei ole kotia. Monet kodittomat ovat alkaneet välttää turvakoteja, koska niiden tiedetään tartuttavan tautia, ja rajoitettu tila tekee sosiaalisen etäisyyden ylläpitämisestä käytännössä mahdotonta. Koska näillä henkilöillä on kolme kertaa todennäköisemmin taustalla oleva hengityselinsairaus, he ovat erityisen alttiita infektioille ja sairaalahoitoon joutumiselle. On siksi elintärkeää, että heillä on turvallinen paikka missä eristää itsensä ja jossa voivat tarvittaessa pitää itsensä karanteenissa. Hotellit tarjoavat ihanteelliset eristystilat, ja valtion virastot kiirehtivät turvaamaan huoneita kodittomille, koska varhaista reagointia pidetään kriittisenä.

Monet hotellit ovat myös tehneet yhteistyötä lähellä olevien sairaaloiden kanssa ja tarjonneet huoneitaan etulinjan hoitohenkilöstölle, matalan riskin potilaille ja heidän perheilleen. Läheisyys estää työmatkoihin liittyvän riskin samalla kun hotellit tarjoavat välttämättömiä palveluita, kuten pesulapalvelut ja wifi-yhteyden, jotta he voivat kommunikoida läheistensä kanssa.

Hotelliravintolat tarjoavat noutoruokaa ja ruoan kotiinkuljetusta

Koska monet maat ovat asettaneet tiukkoja matkustusrajoituksia ja jopa kokonaisia sulkemisia, ei ole ihme, että Just Eatin noutoruokatilaukset ovat nousseet 50%. Itsensä eristäytyneiden tai karanteeniin asetettujen tarpeiden tyydyttämiseksi monet hotellit tarjoavat nyt kotiinkuljetus- tai noutopalveluita ravintoloistaan.

Muissa maissa, joissa rajoitukset ovat lievempiä, hotellit ovat muuttaneet tapaa, jolla ne tarjoilevat ruokaa ravintolassaan, asettamalla pöydät tavalla, joka noudattaa sosiaalista etäisyyttä ja antaa asiakkaille silti mahdollisuuden nautinnollisen ja stressittömään ateriaan ulkona.

Nämä ovat vain muutamia tapoja, joilla hotellit auttavat maitaan torjumaan Covid-19:ää, mutta olemme varmoja, että niitä on vielä useampia. Toivomme, että pääset turvallisesti läpi kriisi ja olet sen toisella puolella jopa entistä vahvempi. Siihen asti muista, että kaikki toimet joita teet nyt voivat vain auttaa vahvistamaan yritystäsi ja varmistamaan selviytymisen.