Sirvoy – Luotettava kumppanisi läpi COVID-19-pandemian

April 10, 2020, 09:23 PM EDT

Hyvä kumppani

Elämme poikkeuksellisia aikoja, ja tiedämme että COVID-19 ja sen seuraamukset todennäköisesti vaikuttavat haitallisesti yritykseesi. Olemme todella pahoillamme kaikesta stressistä ja huolesta, joita tämän täytyy aiheuttaa sinulle. Haluamme tällä viestillä kertoa, että tulette asiakkaanamme edelleen olemaan tärkein prioriteettimme niin kauan kuin tämä taudinpurkaus jatkuu.

Kuten jo tiedät, ympäri maailmaa on asetettu rajoituksia kokoontumisten ja kansainvälisen liikkuvuuden suhteen. Työntekijöitä pyydetään työskentelemään kotoa ja toimistot kaikkialla sulkevat väliaikaisesti ovensa. Saatat miettiä, miten tämä mahdollisesti vaikuttaa Sirvoyhin. Sirvoyn perustamisesta lähtien vuonna 2008 olemme toimineet etätyöperiaatteella, ja se on ollut menestyvämpi työtapa kuin pystyimme kuvitella. Koska yrityksemme on jo rakennettu etätyötavan ympärille, hajautettuihin ryhmiin ympäri maailmaa, hallitusten rajoituksien noudattaminen on vaatinut meiltä vain vähän tai ei lainkaan uudelleenjärjestelyjä.

Tämän takia voimme vakuuttaa teille, ettei palveluihimme tai tukitoimintoihimme tule keskeytyksiä tämänhetkisen pandemian aikana. Olemme myös tilapäisesti jättäneet jotkin muut projektimme vähemmälle huomiolle, jotta voimme priorisoida liiketoimintasi jatkuvuutta. Kuten ehkä olet jo huomannut, laskimme äskettäin jälleen pienten majoituksien hintoja, mikä toivottavasti osaltaan auttaa myös taloudellisesti niitä teistä, jotka kokevat menetettyjä ansioita. Toivomme, että voimme tarjota sinulle monella pienellä tavalla tarvitsemasi tuen, jotta asioiden palautuessa normaaliin, siirtyminen takaisin arkeen sujuisi hyvin ja että yrityksesi olisi siihen mahdollisimman valmis.

Kiitämme teitä yhteistyöstä ja kumppanuudesta kun kohtaamme tämän tilanteen yhdessä ja odotamme että voimme jättää sen taaksemme lähitulevaisuudessa. Olet tärkein prioriteettimme – ja tulet edelleen olemaan. Jos tarvitset jotain (jopa vain kuuntelevan korvan!), tukitiimimme pysyy rinnallasi 24/7 kuten aina.

Ystävällisin terveisin

Mats Persson, Johtaja