Sirvoy – Je betrouwbare partner voorbij COVID-19

April 10, 2020, 09:23 PM EDT

Beste en gewaardeerde partner,

We zijn ons ervan bewust dat dit buitengewone tijden zijn waarin we leven en dat de impact van COVID-19 uw bedrijf waarschijnlijk negatief zal beïnvloeden. We vinden het oprecht heel erg om te zien hoeveel stress en angst dit veroorzaakt. We willen even de tijd nemen om u te laten weten dat u, onze klant, onze belangrijkste prioriteit zal blijven zolang deze uitbraak voortduurt.

U zult zich ervan bewust zijn dat er overal ter wereld beperkingen gelden om bijeenkomsten en grensoverschrijdende verplaatsingen te beperken. Medewerkers worden gevraagd vanuit huis te werken en overal sluiten kantoren tijdelijk hun deuren. U vraagt zich misschien af welk effect dit heeft op Sirvoy. Vanaf het begin van Sirvoy in 2008 hebben we op afstand gewerkt en het is succesvoller geweest dan we ons hadden kunnen voorstellen. Aangezien ons bedrijf al is gestructureerd in het op afstand werken, en gedecentraliseerde teams heeft over de hele wereld, hebben we weinig of geen reorganisatie nodig om te voldoen aan de overheidsvoorschriften.

Hierdoor kunnen we u verzekeren dat er gedurende de pandemie geen onderbreking van onze diensten of ondersteuning zal zijn. We hebben ook de focus van enkele van onze andere projecten gehaald, zodat we prioriteit kunnen geven aan uw bedrijfscontinuïteit. U zult gemerkt hebben dat we onlangs onze prijzen opnieuw hebben verlaagd voor kleine bedrijven, waarvan we hopen dat ze ook financieel zullen helpen voor degenen onder u die verlies van inkomsten lijden. We hopen dat we u op veel kleine manieren de ondersteuning kunnen bieden die u nodig heeft, zodat wanneer de zaken weer normaal worden, de overgang soepel verloopt en uw bedrijf gereed is.

We danken u voor uw voortgezette zaken, aangezien we samen deze situatie onder ogen zien en we ernaar uitkijken in de nabije toekomst aan de andere kant te verschijnen. U bent en blijft onze belangrijkste focus, en mocht u iets nodig hebben (zelfs alleen een luisterend oor!), dan blijft ons ondersteuningsteam zoals altijd 24/7 aan uw zijde.

Met vriendelijke groet,

Mats Persson, Directeur