Sirvoy – Din pålitelige partner gjennom COVID-19

April 10, 2020, 09:24 PM EDT

Kjære verdsatte partner,

Vi er klar over at det er spesielle tider vi lever i og at effekten av COVID-19 sannsynligvis vil ha en negativ virkning på din virksomhet. Vi er virkelig lei oss for alt stresset og bekymringene denne situasjonen må påføre deg. Vi ønsker å gi deg beskjed om at du som vår klient, vil fortsette som vår fremste prioritet så lenge dette utbruddet varer.

Som du sikkert vet er det er restriksjoner over hele verden som begrenser samlinger og bevegelser over landegrensene. Ansatte blir bedt om å jobbe hjemmefra og kontorer overalt lukker dørene inntil videre. Du lurer kanskje på hvilken effekt, om noen, dette vil ha på Sirvoy. Fra Sirvoys oppstart i 2008 har vi operert eksternt, og det har vært mer vellykket enn vi noen gang kunne ha trodd. Siden selskapet vårt allerede er strukturert i fjerntarbeidende, desentraliserte team over hele kloden, har det vært liten eller ingen omorganisering nødvendig for å overholde myndighetens forskrifter.

På grunn av dette kan vi forsikre deg om at det ikke vil være noen avbrudd av tjenesten eller kundeservicen vår under hele pandemien. Vi har også tatt fokuset bort fra noen av våre andre prosjekter slik at vi kan prioritere din virksomhet. Du har sikkert lagt merke til at vi nylig senket prisene våre for små eiendommer, som vi håper vil hjelpe økonomisk for de av dere som har inntektstap. Vi håper at vi på flere små måter kan tilby deg den støtten du trenger, slik at når ting går tilbake til det normale vil overgangen bli jevn og virksomheten være klar.

Vi takker for ditt fortsatte samarbeid og ser frem til å sette ordentlig i gang igjen i nær fremtid. Du er og vil fortsette å være vårt hovedfokus, og hvis du trenger noe (selv bare et lyttende øre!) vil kundeservicen være ved din side 24/7 som alltid.

Med vennlig hilsen,

Mats Persson, Direktør