Sirvoy – Din pålidelige partner igennem COVID-19

April 10, 2020, 09:22 PM EDT

Kære partner,

Vi er opmærksomme på, at dette er ekstraordinære tider, vi lever i, og at virkningen af ​​COVID-19 sandsynligvis vil have en negativ indvirkning på din virksomhed. Vi beklager oprigtigt al stress og bekymring, som dette kan forårsage dig. Vi vil tage et øjeblik for at fortælle dig, at du, vores klient, fortsat vil være vores hovedprioritet, så længe dette udbrud fortsætter.

Du skal være opmærksom på, at der er begrænsninger på verdensplan for at begrænse større forsamlinger og begrænsning på at bevæge sig over grænser. Medarbejderne bliver bedt om at arbejde hjemmefra, og kontorer overalt lukker midlertidigt deres døre. Du spekulerer måske på, hvilken effekt, hvis nogen, dette vil have på Sirvoy. Fra Sirvoys begyndelse i 2008 har vi arbejdet online, og det har været mere succesfuldt, end vi har kunnet forestille os. Da vores virksomhed allerede er struktureret i fjernarbejde, decentraliserede teams over hele kloden, har vi krævet næsten ingen omorganisering for at overholde regeringens regler.

På grund af dette kan vi forsikre dig om, at der ikke vil være nogen afbrydelse i vores tjenester eller support i pandemiens varighed. Vi har også taget fokus væk fra nogle af vores andre projekter, så vi kan prioritere din forretningskontinuitet. Du vil have bemærket, at vi for nylig har nedsat vores priser igen for små ejendomme, som vi håber også vil hjælpe med en økonomisk kapacitet for dem af jer, der er tabt af indtjening. Vi håber, at vi på mange små måder kan tilbyde dig den støtte, du har brug for, så når tingene vender tilbage til det normale, vil overgangen være glat og din virksomhed klar.

Vi takker dig for din fortsatte forretning, da vi står over for denne situation sammen og ser frem til at dukke op på den anden side i den nærmeste fremtid. Du er og vil fortsat være vores hovedfokus, og hvis du har brug for noget (også bare et lyttende ører!) Forbliver vores supportteam på din side 24/7 som altid.

Med venlig hilsen,

Mats Persson, Direktør