Uutta maaliskuussa 2020

March 13, 2020, 09:01 AM EDT

Majoitusala kehittyy jatkuvasti, joten majoitusohjelmistona meidän on elintärkeää muuttua alan myötäisesti jotta Sirvoy vastaa asiakkaidemme tarpeisiin. Mahdollisuudet lisääntyvät, uusia toimintoja kehitetään ja nykyiset palvelut paranevat entisestään. Sirvoyn tavoitteena on antaa kumppaneilleen jatkuvan mahdollisuuden hyötyä näistä kehityksistä täysin.

Tässä on muutamia viimeisimmistä päivityksistä:

  • Niille teistä, jotka käyttävät Stripeä maksuratkaisuna, maksujen suorittamis- ja kortinlisäysprosessia varausmoottorin kautta on mukautettu niin että vieraasi voivat tuntea itsensä entistä turvallisemmaksi. Sen sijaan, että luottokorttitiedot lisättäisiin muiden henkilötietojen kanssa, vieraat ohjataan nyt Stripe Checkoutiin lisäämään korttitietonsa ja / tai suorittamaan ensimmäisen maksun (Sirvoy-asetusten mukaan).
  • Kun varaus tehdään vastaanotosta, kortin tietoja ei enää voida lisätä suoraan varausmoottorissa. Mutta kun varaus on luotu, voit silti lisätä varaukseen uusia kortteja kuten ennenkin.
  • Konversioseurantaa on päivitetty, ja nyt se antaa sinulle paremman kuvan yleisestä tehokkuudestasi TripAdvisorissa.
  • Nyt on mahdollista varata tietty sänky, kun huonetyyppi on makuusali.
  • Olemme tarkistaneet ohjetekstimme huolellisesti antaaksemme entistä parempia ohjeita Sirvoyn asettamisessa ja sen eri toimintojen käyttämisessä.
  • Pyrimme tekemään Sirvoysta täydellisesti sopivan ohjelmiston majoituspalvelujen tarjoajille ympäri maailmaa, ja tätä varten olemme parantaneet ohjelmiston käännöstä useille kielille. Koko Sirvoy-paketti on nyt saatavana kymmenellä kielellä, mukaan lukien suomi, joka julkaistiin tässä kuussa. Varausmoottori on julkaistu myös bulgariaksi, nostaen kielten kokonaismäärän 27:ään. Käytätkö suosimaasi kieltä? Siirry käyttäjäprofiiliasetuksiin ja katso kohtaa Kieli nähdäksesi täydellisen kieliluettelon.

Jatkamme työtämme ja tuleviksi kuukausiksi olemme jo suunnitelleet lisää mielenkiintoisia kehityksiä. Lähitulevaisuudessa on tiedossa uuden toiminnon julkaisu, joka tulee tekemään useampien vieraiden tavoittamisen entistä helpommaksi, ja joka tulee auttamaan sinua majoitusalan toimijana rakentamaan yritystäsi ja pysymään menestyvänä. Joten, pysy kuulolla.