Nytt i mars 2020

March 13, 2020, 09:16 AM EDT

Hotell- og reiselivsbransjen forandrer seg hele tiden, så det er viktig at programvare som Sirvoy også forandrer seg slik at kundenes behov kan bli dekket.  Nye muligheter dukker opp, nye funksjoner utvikles og eksisterende tjenester fortsetter å bli enda bedre. Sirvoys mål er å kontinuerlig gjøre det mulig for sine partnere å dra full nytte av disse forandringene.

Her er noen av våre siste oppdateringer:

  • For dere som bruker Stripe som betalingsløsning har betalingsprosessen gjennom bookingmotoren blitt forandret slik at gjestene kan føle seg enda tryggere. I stedet for å måtte legge inn kortdetaljene sammen med andre personlige opplysninger, vil gjestene bli omdirigert til Stripe Checkout for å legge til kortdetaljene sine og/eller foreta en betaling (avhengig av innstillingene i Sirvoy).
  • Når en booking gjøres i resepsjonen vil det ikke lenger være mulig å legge til kortdetaljer direkte i bookingmotoren. Men, når bookingen er opprettet kan du fortsatt legge til kort i bookingen sånn som før. 
  • Sporingen er blitt oppdatert og vil nå hjelpe deg med å se hvor godt du gjør det på TripAdvisor.
  • Det er nå mulig å booke en spesifikk seng i sovesaler.
  • Vi har gått nøye gjennom hjelpetekstene våre for å forsikre oss om at vi gir enda bedre veiledning når du setter opp Sirvoy og bruker de forskjellige funksjonene.
  • Vi har som mål at Sirvoy skal passe perfekt for hoteller verden over, derfor har vi forbedret oversettelsen av programmet på flere språk. Sirvoy er nå tilgjengelig på ti språk, inkludert finsk som ble utgitt denne måneden. Bookingmotoren har også kommet ut på bulgarsk, noe som gjør at den nå er tilgjengelig på 27 språk.  Bruker du språket du foretrekker? Gå til innstillingene for brukerprofil, der finner du en nedtrekksliste kalt «språk» hvor du kan se alle tilgjengelige språk .

Arbeidet vårt fortsetter og det er mer spennende forandringer i vente som allerede er planlagt for de neste månedene. Om ikke lenge kommer enda en oppdatering som vi tror vil gjøre det enklere å nå ut til enda flere gjester, slik at virksomheten din kan fortsette å gå framover, så følg med for mer informasjon.