Nyt i marts 2020

March 13, 2020, 08:46 AM EDT

Hotel industrien er i konstant udvikling, så når det kommer til software til hoteller som Sirvoy, er det vigtigt, at vi ændre os i samme tempo for at imødekomme vores kunders behov. Mulighederne øges, nye funktioner udvikles, og eksisterende tjenester bliver stadig bedre. Sirvoys mål er konstant at gøre det muligt for sine partnere at drage fuld fordel af denne udvikling.

Her er nogle af vores seneste opdateringer:

  • For dem af jer, der bruger Stripe som betalingsløsning, er processen med at foretage betalinger og tilføje kort gennem reservationsformularen tilpasset, så dine gæster føler sig endnu mere sikre. I stedet for at indtaste kortoplysninger sammen med andre personlige oplysninger, vil gæsterne blive omdirigeret til Stripe Checkout for at tilføje deres kortoplysninger og / eller for at foretage en indledende betaling (afhængigt af dine Sirvoy-indstillinger).
  • Når der foretages en reservation fra din reception, er det ikke længere muligt at tilføje kortoplysningerne direkte i reservationsformularen. Men når reservationen er oprettet, kan du stadig tilføje nye kort til reservationen ligesom før.
  • Conversion Tracking er blevet opdateret og giver dig nu et bedre overblik over din generelle ydelse på TripAdvisor.
  • Det er nu muligt at reservere en bestemt seng, når overnatningstypen er en sovesal.
  • Vi har foretaget en omhyggelig gennemgang af vores hjælpetekster for at give endnu bedre vejledning, når du opsætter Sirvoy og bruger dens forskellige funktioner.
  • Vi har som mål at gøre Sirvoy til den perfekte pasform til udbydere af boliger over hele kloden, og med henblik herpå har vi forbedret oversættelsen af ​​softwaren på flere sprog. Hele Sirvoy-pakken er nu tilgængelig på ti sprog inkl. Finsk, som blev frigivet denne måned. Reservationsformularen er også frigivet på bulgarsk, hvilket bringer den til i alt 27 sprog. Bruger du dit foretrukne sprog? Gå til dine brugerprofilindstillinger, og marker “sprog” for at se den komplette liste over sprog.

Vores arbejde fortsætter, og der er allerede mere spændende udvikling, der allerede er planlagt i de kommende måneder. I den nærmeste fremtid kommer der en anden udgivelse, som vi mener, vil gøre det lettere for ejendoms managere at nå ud til endnu flere gæster, hvilket vil hjælpe dig med at opbygge din virksomhed og forblive succesfuld, så hold øje med mere snart.