Nieuw in maart 2020

March 13, 2020, 09:14 AM EDT

De horeca is voortdurend in ontwikkeling, dus als het gaat om hospitality software zoals Sirvoy, dan is het van vitaal belang dat we mee ontwikkelen om daarmee aan de behoeften van onze klanten te blijven voldoen. Kansen nemen toe, nieuwe functies worden ontwikkeld en bestaande diensten worden  beter. Sirvoy’s doel is om haar partners voortdurend in staat te stellen optimaal te profiteren van deze ontwikkelingen.

Hier zijn enkele van onze meest recente updates:

  • Voor degenen onder jullie die Stripe als betaaloplossing gebruiken is het proces van het doen van betalingen en het toevoegen van kaarten via de booking engine aangepast zodat gasten zich nog veiliger voelen. In plaats van kaartgegevens in te voeren samen met de andere persoonlijke gegevens, worden gasten nu doorgestuurd naar de Stripe Checkout om daar hun kaartgegevens toe te voegen en/of om een eerste betaling uit te voeren (afhankelijk van uw Sirvoy-instellingen).
  • Wanneer een boeking wordt gemaakt bij uw receptie, is het niet langer mogelijk om de kaartgegevens direct in de booking engine toe te voegen. Maar zodra de boeking is gemaakt kun je nog steeds nieuwe kaarten toevoegen aan de boeking, net als voorheen.
  • Conversietracking is bijgewerkt en biedt nu een beter beeld van de algemene prestaties op TripAdvisor.
  • Het is nu mogelijk om een specifiek bed te boeken wanneer het kamertype een slaapzaal is.
  • We hebben onze helpteksten zorgvuldig herzien om een nog betere begeleiding te bieden bij het inrichten van Sirvoy en het gebruik van de verschillende functies.
  • We streven ernaar Sirvoy de perfecte passend te maken voor accommodatieaanbieders over de hele wereld en daarom hebben we de vertaling van de software in verschillende talen verbeterd. Het hele Sirvoy-pakket is nu beschikbaar in tien talen, waaronder Fins, dat deze maand werd uitgebracht. De booking engine is ook uitgebracht in het Bulgaars en brengt het naar een totaal van 27 talen. Gebruikt u uw voorkeursta(a)l(en)? Ga naar de instellingen van uw gebruikersprofiel en controleer ‘taal’ om de volledige lijst met talen weer te geven.

Ons werk gaat door en er zijn al meer spannende ontwikkelingen gepland voor de komende maanden. In de nabije toekomst verwachten we een release waarvan we denken dat het gemakkelijker zal maken voor accommodatie managers om nog meer gasten te bereiken en die u helpt om uw bedrijf op te bouwen en succesvol te laten zien. Blijf dus op de hoogte.