Uutta tammikuussa 2020

January 15, 2020, 10:55 PM EST

Kun tietoturvatietoisuus kasvaa ja käy maalimanlaajuisesti yhä tärkeämmäksi, olemme iloisia voidessamme antaa vuodelle hyvän alun tällä alueella – parantamalla entisestään sinun ja vieraidesi turvallisuutta kun käytätte Sirvoyta.

  • Järjestelmän turvallisuustarkastus

Olemme tehneet kattavan turvatarkastuksen järjestelmäämme ja sen seurauksena tehneet joitain merkittäviä parannuksia varmistaaksemme, että varaustietosi ovat aina turvallisia.

  • PEPPOL – turvallinen sähköinen laskutus

Mikä on PEPPOL? Lyhyesti sanottuna, se on verkosto turvalliseen laskujen lähettämiseen yrityksille ja hallituksille ympäri maailmaa. Tämä ratkaisu on tulossa yhä suositummaksi kansainvälisesti, ja haluamme varmistaa, että sinulla on kaikki tarvitsemasi hyödyntääksesi tätä laskutusvaihtoehtoa helpolla tavalla. Tutustu PEPPOL-laskutukseen.

  • Olemme nyt Verified Stripe Partneri
71363393-453bea80-2599-11ea-9a1d-60724d282aeb.png (194×36)

Mitä tämä merkitsee sinulle?

Tämä antaa sinulle lisää luottamusta ja turvallisuutta, koska Verified Stripe Partnerina sitoudumme tiukkoihin suojaus- ja tarkistusprosesseihin tätä suosittua ja suositeltua maksujärjestelmää varten. Lue lisää tunnetusta Stripe-maksujärjestelmästämme.