Nieuw in januari

January 15, 2020, 11:01 PM EST

Omdat Security Awareness wereldwijd steeds belangrijker wordt, zijn we blij om het jaar goed te beginnen op dit gebied – hierdoor zullen u en uw gasten nog meer veiligheid krijgen met Sirvoy.

  • Controle van systeembeveiliging

We hebben een uitgebreide beveiligingscontrole van het systeem uitgevoerd en hebben daardoor enkele belangrijke verbeteringen doorgevoerd om ervoor te zorgen dat uw boekingsgegevens altijd veilig zijn.

  • Introductie van PEPPOL – Veilige elektronische facturatie

Wat is PEPPOL? In een notendop, het is een netwerk voor het verzenden van facturen aan bedrijven en overheden over de hele wereld – veilig en beveiligd. Deze oplossing wordt steeds populairder op internationale schaal en we willen ervoor zorgen dat u alles wat u nodig hebt binnen handbereik hebt om te profiteren van deze factureringsoptie. Ontdek PEPPOL facturatie.

  • We zijn nu een geverifieerde Stripe-partner
71363393-453bea80-2599-11ea-9a1d-60724d282aeb.png (194×36)

Wat betekent dit voor jou?

Dit geeft u extra vertrouwen en veiligheid, omdat wij als geverifieerde Stripe-partner een streng beveiligings-en verificatieproces uitvoeren voor deze populaire en sterk aanbevolen betalingsoplossing. Lees meer over onze gerenommeerde Stripe-betalingsoplossing.