Uutta marraskuussa 2019

November 21, 2019, 09:49 PM EST

Sirvoylla haluamme auttaa asiakkaitamme saamaan täyden hyödyn tuotteestamme. Jatka lukemista nähdäksesi, mikä on pitänyt meidät kiireisenä ja kuinka viimeisimmät päivitykset auttavat yritystäsi kukoistamaan!

Lisää läsnäoloa

  • Sallimme nyt makuusalin vuoteiden sisällyttämisen Google HotelAds -palveluun, mikä ei aiemmin ollut mahdollista, ja olemme päivittäneet yhteytemme toiminnan sujuvuuden varmistamiseksi.

Lisävapautta vieraillesi

  • Monet asiakkaista pitävät lempimaksujärjestelmämme, Stripen, käytöstä. Tämä maksutapa antaa vieraillesi suuremman vapauden. Miten? “Tarkastele varausta” -toiminnolla vieraasi voivat nyt antaa korttitietonsa suoraan Stripelle osana nykyistä varaustaan. Tämä oli mahdollista aiemmin, mutta nyt käyttöliittymää on parannettu ja se on täysin SCA (Strong Customer Authentication) -lainsäädännön mukainen. Nämä parannukset antavat vieraille enemmän valinnanvaraa ja mielenrauhaa tietäen, että he voivat suorittaa varauksensa turvallisesti.

Sirvoy-holvi korvaa korttitietojen lähettämisen faksilla

  • Tammikuusta 2020 alkaen mahdollisuus lähettää korttitietoja faksilla poistetaan. Päätöstä ei tehty pelkästään toiminnan yksinkertaistamiseksi, vaan koska nyt on tarjolla turvallisempi ja parempi vaihtoehto: Sirvoy-holvi. Miksi et ottaisi muutaman minuutin sen etujen arvioimiseksi täällä? Jos et tällä hetkellä käytä Sirvoyn Pro-versiota ja haluat kokeilla Sirvoy-holvi-toimintoa, ota yhteyttä tukitiimiimme testataksesi sitä kolme kuukautta ilman lisäkustannuksia. Olemme vakuuttuneita siitä, että tulet pitämään sitä aikaisempaa käyttäjäystävällisempänä ja turvallisempana toimintona.