Nytt i november 2019

November 21, 2019, 10:13 PM EST

Her på Sirvoy ønsker vi å hjelpe våre kunder med å få mest mulig ut av produktet vårt. Les videre for å se hva som har holdt oss opptatt og hvordan de siste oppdateringene våre kan få virksomheten din til å skinne!

Mer tilstedeværelse

  • Vi lar nå senger i sovesaler inkluderes i Google HotelAds, noe som ikke var mulig tidligere, og vi har oppgradert koblingen vår for å sikre at den fungerer stabilt.

Ekstra frihet for gjestene dine

  • Mange av våre kunder liker å bruke vår foretrukne betalingsløsning, Stripe. For dine gjester gir dette betalingsalternativet større frihet. Hvordan? Fra skjemaet “Sjekk booking” kan gjesten din nå legge inn sin egen kredittkortinformasjon direkte til Stripe som en del av sin eksisterende booking. Dette var mulig før, men nå er grensesnittet blitt forbedret og er i samsvar med SCA-lovgivningen (Strong Customer Authentication). Disse forbedringene gir gjestene flere valgmuligheter og trygghet når de vet at de kan fullføre reservasjonen sin trygt og sikkert.

Sirvoy Vault vil erstatte Send kopi til faks

  • Fra januar 2020 vil muligheten for å sende kredittkortinformasjon via faks bli fjernet. Denne avgjørelsen ble tatt ikke bare for å forenkle driften, men fordi det nå er et tryggere og bedre alternativ tilgjengelig: Sirvoy Vault Hvorfor ikke ta et øyeblikk for å se på fordelene? Hvis du nå ikke bruker Sirvoy Pro og vil prøve Sirvoy Vault-funksjonen, kan du gjerne kontakte supportteamet vårt for å teste det i tre måneder uten ekstra kostnad. Vi er overbevist om at du vil finne den enda mer brukervennlig og sikker enn noen gang før.