Nyt i november 2019

November 22, 2019, 09:30 AM EST

Her hos Sirvoy ønsker vi at hjælpe vores kunder med at få mest muligt ud af vores produkt.  Læs videre for at se, hvad der har holdt os travlt optaget, og hvordan vores seneste opdateringer kan få din virksomhed til at skinne!

Mere tilstedeværelse

  • Vi tillader nu, at sovesenge inkluderes i Google HotelAds, hvilket tidligere ikke var muligt, og vi har opgraderet vores forbindelse for at sikre, at alt fungerer problemfrit.

Ekstra frihed for dine gæster

  • Mange af vores kunder nyder at bruge vores foretrukne betalingsløsning, Stripe. For dine gæster giver denne betalingsmulighed dem større frihed. Hvordan det? Fra formularen “Søg-reservation-funktion” kan din gæst nu indtaste deres egne kreditkortoplysninger direkte til Stripe som en del af deres eksisterende reservation. Dette var muligt før, men nu er grænsefladen blevet forbedret og er i fuld overensstemmelse med SCA-lovgivningen (Strong Customer Authentication). Disse forbedringer giver gæsterne flere valgmuligheder og ro i sindet, idet de ved, at de kan gennemføre deres reservation mere sikkert.

Sirvoy Bankboks erstatter Send CC til fax

  • Fra januar 2020 fjernes muligheden for at sende kreditkortoplysninger via fax. Denne beslutning blev truffet ikke kun for at forenkle driften, men fordi der nu er et mere sikkert og bedre alternativ til rådighed: Sirvoy Bankboks. Hvorfor ikke bruge et øjeblik på at gennemgå fordelene her? Hvis du ikke i øjeblikket bruger Sirvoy Pro og vil prøve Sirvoy Bankboks-funktionen, er du velkommen til at kontakte vores support team for at teste den i tre måneder uden ekstra omkostninger. Vi er overbeviste om, at du vil finde det endnu mere brugervenligt og mere sikkert end nogensinde før.