Nytt i oktober 2019

October 17, 2019, 06:39 PM EDT

Å drive et hotell betyr at du er opptatt med mange forskjellige oppgaver, ofte samtidig. Hos Sirvoy gjør vi vårt ytterste for å lette den byrden. I løpet av den siste måneden har vi gjort forbedringer når det gjelder betalingsalternativer og økt fleksibiliteten ved bruk og utskrift av romlisten, noe som gjør håndteringen av bookinger og omsorgen for gjestene til en enda større glede.

Forbedringer i Romlisten

Ytterligere forbedringer er nå lagt til, noe som gjør Romlisten enda mer fleksibel og nyttig. Du kan nå velge om en bestemt kolonne skal vises eller ikke. En indikator vil vise om en kolonne er skjult. Det er lagt til et ikon for filtrene, som også hjelper deg å presentere informasjonen i forhold til dine spesifikke behov. Siden vil huske de tidligere valgene dine og derved gi deg den beste brukeropplevelsen.

Disse nye alternativene gjenspeiles også på den utskrivbare PDF-filen, som nå bruker de samme ikonene som på Romlisten. Når det gjelder utskrift av Romlisten, hjelper nye innstillinger som finnes under hjulikonet deg til å ha en pent organisert PDF, som er spesielt nyttig når du har et stort antall aktiviteter. Vi håper og tror at dette vil gjøre det enklere å få Romlister med relevant informasjon til personell på hotellet ditt.

Ytterligere utvikling innen Stripe

Vår anbefalte betalingsløsning er forbedret på flere måter den siste måneden:

  • Når du belaster et kort, vil transaksjonen bli flagget som MOTO (Mail Order/Telephone Order), og blir derved unntatt fra forskriften om sterk kundeautentisering (SCA) som trådte i kraft i EU i september. Hvis banken fortsatt avviser gebyret, er gjester nå i stand til å betale den gjenværende saldoen online på en SCA-kompatibel måte, via funksjonen “Sjekk din booking”. Vi har også forbedret utseendet til funksjonen “legg til nytt kort” på den samme siden.
  • Hvis du ønsker å fjerne et eller flere av kredittkortene som er lagt til i en bestilling, er dette nå mulig under Bookinger i Sirvoy. Enhver slik handling blir logget i bookinghistorikken. Det er også lagt til en tillatelse under brukerkontoer, slik at du kan justere hvem som skal få dette privilegiet.

Andre oppdateringer

  • En ny plassholderkode, %review-url%, er lagt til. Den vil gjøre det lettere for deg å henvise gjester til Sjekk din booking fra epost og tekstmeldinger du sender dem. Ved å følge linken som er opprettet med den nye plassholderkoden, blir gjestene videresendt direkte til bookingen sin. Der kan du la dem betale det resterende beløpet av bestillingen eller legge til et nytt kort m.m. hvis innstillingene dine tillater dette. Vennligst se denne artikkelen for en grunnleggende veiledning for hvordan du oppretter epost- og tekstmeldingsmaler.
  • Siden interessen for Sirvoy øker over hele verden, er vi glad for å si at nettsiden din vårt nå er tilgjengelig under tre nye domener, sirvoy.jp for Japan, sirvoy.nl for Nederland og sirvoy.ca for Canada.
  • Vi har videreutviklet vår tilkobling til TripAdvisor og den er nå oppdaterer til den nyeste versjonen. Har du ikke koblet til denne store distribusjons- og salgskanalen ennå, men er ivrig etter å nå enda flere kunder? Se relaterte artikler for mer informasjon.
  • Klienter som bruker Citybreak kan nå benytte seg av den i enda større grad. Vi har sørget for at salg av billetter på Citybreak, en av de mange funksjonene som tilbys på denne salgskanalen, ikke vil utløse bookinger i Sirvoy, med mindre du vil det. Bare velg “Ignorer” i produktets nedtrekksmeny på tilkoblingssiden i Sirvoy for å håndtere billettsalget hos Citybreak.