Nyt i oktober

October 17, 2019, 06:48 PM EDT

At drive et hotel betyder, at du har travlt med mange forskellige opgaver, ofte på samme tid. Hos Sirvoy gør vi vores yderste for at lette denne byrde. I løbet af den sidste måned har vi gjort forbedringer, hvad angår betalingsmuligheder og øget fleksibilitet, når du bruger og udskriver enhedslisten, hvilket gør håndtering af reservationer og pleje af gæster til en endnu større fornøjelse.

Enhedssiden forbedringer

Yderligere forbedringer til dem der for nyligt er færdige, er nu tilføjet, hvilket gør siden Enheder endnu mere fleksibel og nyttig. Du kan nu vælge, om en bestemt kolonne skal vises eller ej. En indikator viser, om nogle kolonne er fravalgt. Der er tilføjet et ikon for filtre, som også hjælper dig med at præsentere oplysningerne i henhold til dine specifikke behov. Siden husker dine tidligere valg, hvilket giver dig den bedste brugeroplevelse.

Disse nye indstillinger afspejles også på PDF, som nu bruger de samme ikoner som på siden Enheder. Og hvad angår udskrivning af enhedssiden, hjælper nye indstillinger, der findes under hjulikonet, dig også med at have en pænt organiseret PDF, især nyttig når du har et stort antal aktiviteter. Vi håber og tror, at dette vil gøre det lettere at give enhedslister de relevante oplysninger til alle på dit hotel.

Yderligere Stribe udviklinger

Vores foretrukne betalingsløsning er forbedret på flere måder i løbet af den seneste måned:

  • Ved opkrævning af et kort markeres transaktionen som MOTO (postordre / telefonordre), og er som så undtaget fra reglerne om stærk kundeautentificering (SCA), der trådte i kraft i EU i september. Hvis banken stadig vil afvise gebyret, er gæsterne nu i stand til at betale den resterende saldo online på en SCA-kompatibel måde via funktionen “Søg-reservation-funktion”. Vi har også forbedret udseendet på funktionen “tilføj nyt kort” på den samme side.
  • Hvis du ønsker at fjerne et eller flere af de kreditkort, der er føjet til en reservation permanent, er dette nu muligt på reservationsvisningen i Sirvoy. Enhver af disse handlinger vil blive logget i reservationshistorikken. Der er også tilføjet en ny tilladelse til brugerkonti, så du kan justere, hvem der skal have dette privilegium.

Andre opdateringer

  • En ny pladsholderkode, %review-url%, er tilføjet. Det vil gøre det lettere for dig at henvise gæster til Søg-reservation-funktionen på din hjemmeside fra den e-mail og sms, du har sendt dem. Ved at bruge det følgende link, som er oprettet med den nye pladsholderkode, videresendes gæster direkte til deres reservation. Der kan du lade dem betale det resterende beløb på reservationen eller tilføje et nyt kort osv., Hvis du har sat indstillingerne til at tillade dette. Se denne artikel for en grundlæggende guide til, hvordan man opretter skabeloner til e-mail og tekstmeddelelser.
  • Da interessen for Sirvoy øges på verdensplan, er vi glade for at dele, at vores hjemmeside nu er tilgængelig under tre nye domæner, sirvoy.jp for Japan, sirvoy.nl for Holland og sirvoy.ca for Canada.
  • Udviklinger er lavet til vores TripAdvisor-forbindelse, så den er opdateret til den seneste tilgængelige version. Har du endnu ikke forbindelse til denne store distributions- og salgskanal, mener  ivrig efter at nå ud til endnu flere kunder? Se vores relaterede artikler for mere information.
  • Kunder, der bruger Citybreak, kan nu bruge det i endnu større udstrækning. Vi har sikret, at salg af billetter hos Citybreak, en af de mange funktioner, der tilbydes af denne salgskanal, ikke udløser reservationer til Sirvoy, medmindre du ønsker det. Vælg blot “Ignorer” i produktets rullemenu på kortlægningssiden i Sirvoy for fuldstændigt at håndtere billetsalget på Citybreak’s side.