Nieuw in oktober 2019

October 17, 2019, 10:24 AM EDT

Het runnen van een hotel betekent dat u met veel verschillende taken bezig bent, vaak tegelijkertijd. Bij Sirvoy doen we onze uiterste best om die last te verlichten. In de afgelopen maand hebben we verbeteringen aangebracht als het gaat om betalingsopties en meer flexibiliteit bij het gebruik en het afdrukken van de units-lijst zodat het afhandelen van boekingen en het zorgen voor gasten nog meer plezier geeft.

Verbeteringen aan de units-pagina

Er zijn Verdere verbeteringen toegevoegd waardoor de Units pagina nog flexibeler en nuttiger is. Je kunt nu kiezen of een bepaalde kolom wel of niet moet worden weergegeven. Er is een indicator die laat zien of een kolom is uitgeschakeld. Ook is er een pictogram toegevoegd voor de filters, waarmee je de informatie kunt presenteren op basis van je eigen behoeften. De pagina onthoudt eerdere selecties, waardoor je de beste gebruikerservaring krijgt.

Deze nieuwe opties worden ook weergegeven op de afdrukbare PDF, die nu dezelfde pictogrammen gebruikt als op de Units pagina. En met betrekking tot het printen van de Unit pagina, nieuwe instellingen onder het wiel-icoontje kunnen je helpen een mooi georganiseerde PDF te maken, vooral handig wanneer je een groot aantal activiteiten hebt. We zijn er van overtuigd dat dit het gemakkelijker maakt om Unit-lijsten met relevante informatie te verstrekken aan alle medewerkers in uw hotel.

Verdere Stripe-ontwikkelingen

Onze favoriete betaaloplossing is in de afgelopen maand op verschillende manieren verbeterd:

  • Bij het aanslaan van een kaart wordt de transactie gemarkeerd als MOTO (postorder/telefonische bestelling) en is als zodanig vrijgesteld van de sterke klant authenticatie (SCA)-regelgeving die in september 2019 in de EU in werking trad. Als de bank nog steeds de betaling afwijst, kunnen gasten het resterende saldo online betalen op een SCA-conforme manier, via de functie ‘Overzicht Boeking’. Ook hebben we het uiterlijk van de functie “nieuwe card toevoegen” op dezelfde pagina verbeterd.
  • Als je een of meer van de creditcards die aan een boeking zijn toegevoegd permanent wilt verwijderen, is dit nu mogelijk op de pagina met de reserveringsdetails in Sirvoy. Een dergelijke actie wordt geregistreerd in de boekingsgeschiedenis. Er is ook een nieuwe machtiging toegevoegd voor gebruikersaccounts zodat je kunt aanpassen wie deze bevoegdheid moet krijgen.

Andere updates

  • Er is een nieuwe shortcode,%review-url%, toegevoegd. Hiermee kun je gemakkelijker gasten verwijzen naar de „Overzicht Boeking“ engine doormiddel van e-mails of sms-berichten. Door te klikken op de link die gemaakt is door de nieuwe shortcode worden gasten direct doorgestuurd naar hun boeking. Daar kunnen ze het resterende bedrag van de boeking betalen of een nieuwe card toevoegen en dergelijke als je dit zo heb ingesteld. Raadpleeg dit artikel voor een eenvoudige handleiding over het maken van e-mail-en tekstbericht sjablonen.
  • Omdat de interesse in Sirvoy wereldwijd toeneemt, zijn we blij om te melden dat onze website nu beschikbaar is onder drie nieuwe domeinen, sirvoy.jp voor Japan, sirvoy.nl voor Nederland en sirvoy.ca voor Canada.
  • Er is een ontwikkeling naar onze TripAdvisor-verbinding gemaakt, die wordt bijgewerkt naar de nieuwste beschikbare versie. Nog niet verbonden met dit grote distributie-en verkoopkanaal, maar wil je nog meer klanten bereiken? Zie onze gerelateerde artikelen voor meer informatie.
  • Klanten die citybreak gebruiken, kunnen er nu nog voller gebruik van maken. We hebben ervoor gezorgd dat het verkopen van tickets bij citybreak, een van de vele functies die worden aangeboden door dit verkoopkanaal, niet zal leiden tot boekingen naar Sirvoy, tenzij je dat wilt. Selecteer gewoon “negeren” in het vervolgkeuzemenu van het product op de toewijzings pagina in Sirvoy om de ticketverkoop op het einde van citybreak volledig af te handelen.