Nytt i september 2019

September 19, 2019, 12:23 AM EDT

En välkänd amerikansk poet skrev en gång: ”Det viktigaste är inte vad du tittar på, utan vad du ser.” Ja, en förändring i perspektiv kan göra stor skillnad. Med det sagt är vi glada att äntligen kunna lägga till en betydande förbättring i Sirvoys bokningssystem som förbättrar hur gästerna ser på er anläggning: möjligheten att lägga till flera bilder till ert bokningsformulär. Vad innebär detta för er?

Bättre översikt med flera bilder

Förut kunde ni bara lägga upp en bild för varje rum eller tillval. Med vår senaste förändring kan ni nu lägga till flera bilder av hög kvalitet för varje produkt! Detta ger era gäster en bättre översikt över er anläggning, en möjlighet att inte bara ”titta på” era produkter, utan också ”se” dem. De kan se sig själva i dem och redan visualisera i detalj vad som kommer att göra deras vistelse minnesvärd.

Att kunna lägga till flera högkvalitativa bilder till varje rum eller tillval gör upplevelsen ännu mer imponerande för era gäster, samtidigt som ni kan fokusera på det som verkligen är viktigt för att synas på bästa möjliga sätt. Ni kan också mycket enkelt sortera, redigera och beskära de uppladdade bilderna i systemet. Varför inte prova det direkt? Gå till Inställningar -> Rumstyper -> Redigera för att lägga till och anpassa era bilder.

Anpassa ert bildgalleri

För att göra upplevelsen för era potentiella gäster ännu roligare när de tittar på era produkter har den här supportartikeln användbar information om hur ni anpassar utseendet på galleriet så det matchar stilen på er egen webbplats.

Globalisering av upplevelsen

Utöver ovanstående förbättringar arbetar vi hårt för att göra Sirvoy tillgängligt för så många runt om i världen som möjligt. Här är ett par olika sätt vi gör detta på:

  • Språk – Ni kommer att bli glada av att veta att bokningsformuläret och faktureringen nu stöder några fler språk: grekiska, thailändska och vietnamesiska.
  • Kanaler – Vi har nu genomfört fullt stöd för SiteMinder Exchange, vilket gör det möjligt att sömlöst ansluta till Sirvoy genom en smart och enkel anslutning. Mer om denna utveckling hittar ni i den här supportartikeln.

Vi är övertygade om att dessa viktiga förbättringar gör att er anläggning kommer synas mycket bättre och det gör upplevelsen ännu trevligare för era gäster.