Nyt‌ ‌i‌ ‌september‌ ‌2019

September 18, 2019, 09:00 PM EDT

En berømt amerikansk digter skrev engang: “Det er ikke det du ser på der betyder noget, det er det du ser.” Vi er enige om, at en ændring i perspektiv kan gøre hele forskellen. Når det er sagt, er vi glade for endelig at tilføje en betydelig forbedring til Sirvoy Reservationssystem, der løfter perspektivet på din ejendom: muligheden for at tilføje flere billeder til din reservationsformular. Hvad betyder det for dig?

Mere perspektiv med flere billeder

Tidligere var du kun i stand til at uploade ét billede til hvert værelse eller tilvalg. Med vores seneste udvikling kan du nu tilføje flere billeder af høj kvalitet til hvert produkt! Dette vil give dine gæster mere indsigt i din ejendom, en mulighed for ikke bare at “se på” dine produkter, men at “se” dem. Mere end det: de vil se sig selv i dem og allerede visualisere detaljeret, hvad der vil gøre deres ophold til mindeværdigt.

At være i stand til at tilføje billeder i høj kvalitet til hvert værelse eller ekstra gør betragtningsoplevelsen endnu mere imponerende for dine gæster, samtidig med at du kan gøre det, der virkelig betyder noget for dig, at skille sig ud på den bedst mulige måde. Du kan også meget let sortere, redigere eller beskære de uploadede billeder med de medfølgende værktøjer. Hvorfor ikke bruge et øjeblik på at prøve det lige nu? Gå blot til Indstillinger -> overnatning -> Rediger for at begynde at tilføje og tilpasse dine valgte billeder som passer til din smag.

Tilpasning af dit billedgalleri

For at gøre visningen af dine produkter endnu sjovere for dine potentielle gæster giver vores supportartikel her nyttige oplysninger om tilpasning af galleriet, så det passer perfekt til stilen på din eget hjemmeside.

Udvidelse af perspektiver globalt

Udover ovenstående forbedringer arbejder vi nådeløst med at stille Sirvoy til rådighed for så mange over hele verden som muligt. Her er bare et par måder vi gør dette på:

  • Sprog – Du vil blive glad for at vide, at vi har tilføjet et par flere understøttede sprog til reservationsformularen og fakturering: Græsk, Thai og Vietnamesisk.
  • Kanaler – Vi har nu fuldt implementeret SiteMinder Exchange, som giver dig mulighed for problemfrit at oprette forbindelse til Sirvoy gennem en smart og enkel forbindelse. Mere om denne udvikling kan findes i vores relaterede supportartikel her.

Vi er sikre på, at du med disse vigtige forbedringer kan tilføje et betydeligt perspektiv på din ejendom og gøre opdagelsesrejsen til en endnu bedre oplevelse for dine gæster.