Nieuw in september 2019

September 19, 2019, 03:20 AM EDT

Een gerenommeerde Amerikaanse dichter schreef ooit: „Niet waar je naar kijkt is belangrijk, maar wat je ziet.“ Het klopt dat een verandering van perspectief kan een groot verschil kan maken. Met dit in gedachte zijn we heel blij dat we het gelukt is om een grote verbetering aan te brengen in het Sirvoy dat een nog beter beeld van uw bedrijf zal geven: de mogelijkheid om meerdere afbeeldingen toe te voegen aan uw Booking Engine. Wat betekent dit voor jou?

Meer perspectief met meerdere afbeeldingen

In het verleden kon je slechts één afbeelding voor elke kamer of extra uploaden. Met onze meest recente ontwikkeling bent u nu in staat om meerdere afbeeldingen van hoge kwaliteit toe te voegen voor elk product dat je aanbiedt! Hierdoor hebben gasten een beter beeld van uw gelegenheid , een kans om niet alleen uw producten te „bekijken”, maar om ze echt te “zien”. Zelfs meer dan dat: ze kunnen er zicht zelf al in zien verblijven en de details visualiseren die dat verblijf onvergetelijk zal maken.

Het kunnen toevoegen van afbeeldingen van hoge kwaliteit aan elke kamer of extra maakt de kijkervaring nog indrukwekkender voor uw gasten, terwijl jij ervoor kunt zorgen dat wat er voor jou echt toe doet goed naar voren komt. Je kunt met de meegeleverde tools heel eenvoudig de geüploade afbeeldingen sorteren, bewerken of bijsnijden. Waarom zou je het niet gelijk even uitproberen? Ga naar Instellingen -> Accommodatie -> Bewerken om uw mooiste afbeeldingen toe te voegen en naar smaak te bewerken.

De Afbeeldingengalerij aanpassen

Om de kijkervaring voor potentiële gasten van uw producten nog aangenamer te maken, biedt ons support artikel dat je hier kunt vinden nuttige informatie over het aanpassen van de galerijweergave zodat je deze gemakkelijk overeen kan laten komen met de stijl van je eigen website.

Je perspectieven wereldwijd uitbreiden

Naast de bovenstaande verbeteringen, werken we er heel hard aan om Sirvoy wereldwijd beschikbaar te maken. Hier zijn een paar manieren waarop we dit doen:

  • Talen – je zult er blij mee zijn te weten dat we nu een aantal extra talen hebben toegevoegd aan de Booking Engine en de facturatie module, te weten: Grieks, Thais en Vietnamees.
  • Kanalen – we hebben nu een volledige verbinding met SiteMinder Exchange geïmplementeerd. Hierdoor kun je nu een naadloze verbinding maken met Sirvoy. Meer over deze ontwikkeling is te vinden in dit support artikel.

We zijn ervan overtuigd dat je met deze belangrijke verbeteringen  grotere mogelijkheden heeft voor je bedrijf en het de makkelijker maakt voor je gasten om je bedrijf te ontdekken.