Nyt i juli 2019

August 02, 2019, 04:53 PM EDT

At aktivere implementering af nye muligheder og samtidig bevare stabiliteten i kernen kan være en ganske stor udfordring for ethvert system. Men alle på Sirvoy er fokuseret på at give dig nøjagtigt dette: et stadigt robust booking system sammen med nye og forbedrede funktioner til et endnu bedre og strømlignet daglig brug.

Systemoptimering:
I de sidste par uger er der gjort meget ”bag kulisserne” i systemoptimering, især når det kommer til tredjepartsintegrationer som for eksempel salgskanaler eller betalingsudbydere, hvilket ikke kun sikrer stabilitet, men også at være i overensstemmelse med de nyeste rettigheder og forskrifter der påvirker dine daglige transaktioner med dine gæster.

Reservationsformular:
Mens du nyder at bruge Sirvoy med ro i sindet på grund af dens robusthed, stopper vi ikke med at forbedre oplevelsen for både dig og dine gæster. Som forberedelse til dette vil du være glad for at vide, at dine gæster inden for reservationsformularen nu som standard kan klikke på et af de uploadede billeder af dine værelsestyper eller ekstramateriale under reservationsprocessen – uden at bruge ekstra kræfterl. Hvis du gør det, åbnes nu et billedgalleri, hvilket gør det muligt for gæsterne at få et nærmere og mere detaljeret kig på, hvad du tilbyder. Uden tvivl vil dette gøre deres oplevelse endnu mere fordybende og vise dem, hvor indbydende din ejendom er. Men dette er bare begyndelsen!

Som udtrykket “billedgalleri” indebærer, tilføjer vi i de kommende uger en opdatering med flere muligheder, såsom muligheden for at tilføje flere billeder for hver værelsestype eller tilvalg til dit galleri, samt at tilpasse dit galleri til at blandes med et problemfrit udseende og følelsen af ​​dit eget hjemmside design. Du vil også kunne gemme uploadede billeder i en større størrelse, og dermed få dem til at se endnu mere imponerende ud på fuldskærmsvisning.

Med disse spændende nye muligheder fremover, er vi glade for at have en del i at se din virksomhed trives og blomstre, når du drager fordel af disse forbedringer og giver hver gæsts appetit på et uforglemmeligt ophold på din ejendom.