Nye krav fra EU ændrer kreditkortbetalinger for europæiske kunder

August 01, 2019, 01:11 AM EDT

En ny revidering af betalingsdirektivet fra EU vil træde i kraft 14. september 2019. De nye krav vil medføre ændringer i den måde dine europæiske gæster verificerer online betalinger. For at kunne gennemføre kortbetalinger kræves “Strong Customer Authentication” (SCA). Transaktioner, der ikke følger den nye vejledning vedrørende verificering, kan blive afvist af kundens bank.

Denne ændring vil ikke påvirke de online betalinger, som gæsten selv tager initiativ til (gæsten vil kunne verificere sin betaling i løbet af betalingsprocessen). Det vil derimod påvirke betalinger, der opkræves via kreditkortoplysninger, som du har fået via reservationskanaler og/eller har gemt i Stripe eller Sirvoy Bankboks til senere brug. Hvis en offline betaling bliver afvist, kan du være nødt til at bede gæsten om at opdatere sine kortoplysninger, eller lave en online betaling via funktionen i reservationsformularen der hedder: ”gennemse reservation”.

Vi arbejder på at optimere betalingsmulighederne i Sirvoy for at forberede os på disse kommende ændringer. Indtil da kan du finde mere information om SCA her: https://stripe.com/guides/strong-customer-authentication.