Ny forskrift påvirker kortbetalinger for europeiske kortinnehavere

August 01, 2019, 10:03 AM EDT

Nye forskrifter som trer i kraft 14. september 2019, vil kreve endringer i hvordan dine europeiske gjester autentiserer online betalinger. Kortbetalinger vil kreve SCA (Strong Customer Authentification) for å oppfylle kravene. Transaksjoner som ikke følger de nye retningslinjene for autentisering, kan bli avvist av kundenes banker.

Denne endringen vil ikke påvirke online betalinger utført av gjestene selv (gjestene vil da kunne autentisere seg som en del av betalingsflyten). Men det vil påvirke betalinger som belastes på kort du mottok via salgskanaler og/eller har lagret i Stripe eller Sirvoy Vault for å kunne bruke senere. Hvis en offline betaling blir avvist, kan det hende du må be gjesten om å oppdatere kortinformasjonen sin, eller foreta en online betaling via funksjonen “Vis/endre booking” i bestillingsskjemaet.

Vi jobber med å optimalisere betalingsalternativene i Sirvoy som en forberedelse til de kommende endringene. I mellomtiden finner du mer informasjon om SCA her: https://stripe.com/guides/strong-customer-authentication.