Nytt i juli 2019

July 30, 2019, 06:36 AM EDT

Å implementere nye muligheter samtidig som stabiliteten i kjernen beholdes, kan være en utfordring for ethvert system. Men alle i Sirvoy er fokusert på å gi deg akkurat det: et alltid robust bookingsystem sammen med nye og forbedrede muligheter for en bedre hverdag.

Systemoptimalisering:
I de siste ukene har det blitt gjort mye “bak kulissene” rundt systemoptimalisering, spesielt i forbindelse med tredjepartsintegrasjoner, som salgskanaler eller betalingsleverandører. Dette sikrer ikke bare stabiliteten, men også etterlevelsen av nye rettigheter og forskrifter som berører de daglige transaksjonene du har med dine gjester.

Bookingmotor :
Mens du liker at Sirvoy gir deg fred i sinnet på grunn av sin robusthet, stopper ikke vi med å forbedre opplevelsen for både deg og dine gjester. Som en del av dette vil du bli glad for å vite at i bookingmotoret vil gjestene nå kunne klikke på bildene av romtypene dine eller tilleggene under bookingprosessen – uten at du trenger å gjøre noe ekstra. Å gjøre det åpner nå et bildegalleri, slik at gjestene får et nærmere og mer detaljert inntrykk av hva du tilbyr. Dette vil utvilsomt gjøre deres opplevelse enda mer engasjerende og vise dem hvor innbydende eiendommen din er. Men dette er bare begynnelsen!

Som begrepet “bildegalleri” innebærer, vil vi i de kommende ukene legge til en oppdatering med flere muligheter, som for eksempel muligheten til å legge til flere bilder for hver romtype eller tillegg til galleriet ditt, og det å kunne tilpasse galleriet slik at det har samme design som din egen nettside. Du vil også kunne laste opp større bilder, noe som gjør at de ser enda mer imponerende ut i fullskjermsvisning.

Med disse spennende, nye mulighetene fremover, er vi glad for å kunne bidra til at din virksomhet trives og blomstrer etter hvert som du drar nytte av disse forbedringene og øker dine gjesters forventing til et uforglemmelig opphold hos deg!