Nytt i juli 2019

July 30, 2019, 06:32 AM EDT

Det kan vara en utmaning att genomföra nya möjligheter samtidigt som man bibehåller stabiliteten i systemet. Men alla på Sirvoy fokuserar på att ge dig exakt det: ett ständigt robust bokningssystem tillsammans med nya och förbättrade funktioner för en ännu bättre och jämnare användning varje dag.

Systemoptimering:
Under de senaste veckorna har det gjorts mycket “bakom kulisserna” för att optimera systemet, särskilt när det gäller integrering från tredje part som säljkanaler eller betalningsleverantörer. Detta garanterar inte bara stabilitet utan överensstämmer också med de senaste reglerna och förordningarna som påverkar de dagliga transaktionerna med era gäster.

Bokningsformulär:
Medan ni tycker om att använda Sirvoy på grund av hur robust och pålitligt det är slutar vi inte att förbättra upplevelsen för både er och era gäster. Som förberedelse för detta kommer ni bli glada att få veta att era gäster kommer som standard att kunna klicka på någon av de uppladdade bilderna av era rumstyper och tillval under bokningsprocessen i bokningsformuläret, detta utan extra ansträngning från er sida. Om man klickar så öppnas det nu upp ett bildgalleri, vilket gör det möjligt för gästerna att i detalj titta närmare på vad ni erbjuder. Utan tvekan kommer detta att göra deras upplevelse ännu mer komplett och visa dem hur inbjudande er anläggning är. Men det här är bara början!

Uttrycket “bildgalleri” innebär att vi under de kommande veckorna kommer att lägga till en uppdatering med fler möjligheter som till exempel att lägga till flera bilder för varje rumstyp eller tillval till ert galleri, samt att anpassa ert galleri för att matcha utseendet på er hemsida. Ni kommer också att kunna spara uppladdade bilder i en större storlek vilket gör dem ännu mer imponerande i helskärmsvisning.

Med dessa spännande nya möjligheter framöver är vi glada att ha en roll i att ert företag trivs och blomstrar när ni använder dessa förbättringar som gör att gästerna blir ännu mer sugna på en oförglömlig vistelse på er anläggning.