Nieuw in juli 2019

July 30, 2019, 06:37 AM EDT

Het implementeren van nieuwe mogelijkheden waarbij de stabiliteit van het systeem gewaarborgd blijft kan een behoorlijk grote uitdaging zijn. Maar iedereen bij Sirvoy is er altijd op gefocust om je juist dat te beiden: een altijd robuust systeem met nieuwe functies en verbeterde functionaliteit voor een nog beter en soepeler dagelijks gebruik.

Systeem optimalisatie:
In de afgelopen weken is er achter de schermen veel gedaan om het systeem te optimaliseren, vooral op het gebied van integratie met systemen van derden, zoals sales channels en aanbieders van betaaloplossingen. Dit heeft gezorgd voor nog meer stabiliteit en we voldoen hierdoor aan de laatste regelgevingen op het gebied van financiële transacties met je gasten.

Booking Engine
Terwijl je met plezier en zonder zorgen gebruik maakt van Sirvoy omdat je weet dat het systeem stabiel is, gaan wij gewoon door met het verbeteren van de gebruikservaring voor zowel jou als je gasten. In voorbereiding hierop zul je het fijn vinden te weten dat in de booking engine, je gasten kunnen klikken op de afbeeldingen van je kamertypes of extra’s die je hebt geupload. Dit is een standaard instelling dus je hoeft hier niets voor te doen. Als je gasten dit doen zullen ze een foto-gallerij te zien krijgen waardoor je gasten een beter beeld krijgen van wat je hebt aan te bieden. Dit zal er ongetwijfeld voor zorgen dat je hotel er nog beter en uitnodigender uitziet voor je gasten. Maar dit is slechts het begin!

Zoals de uitdrukking “fotogallerij” impliceert, zal het binnenkort mogelijk zijn om meerdere afbeeldingen toe te voegen aan elk kamertype of extra. Ook kun je de gallerij aanpasssen zodat deze naadloos samengaat met de look en feel van je eigen website. Je kunt grotere afbeeldingen uploaden zodat het geheel er ook in full-screen goed uitziet.

Met deze nieuwe mogelijkheden die voor ons liggen, zijn we er blij mee dat we ons aandeel kunnen hebben in het laten groeien en bloeien van je business, terwijl jij ondertussen je voordeel kan doen met deze verbeteringen en je gasten kunt voorbereiden op een onvergetelijk verblijf in je hotel.