Sirvoy utnevnt som FrontRunner innen hotellbookingsystemer

July 29, 2019, 01:52 AM EDT

Vi er glad for å kunngjøre at Sirvoy for andre gang på rad har blitt anerkjent som en 2019 FrontRunner av Gartners Software Advice. FrontRunner er et uvurderlig verktøy som hjelper små og mellomstore bedrifter å evaluere hvilken programvare som er det beste alternativet for deres virksomhet.

Ved beregning av score studerer Gartner produktdata og reelle sluttbrukeranmeldelser og plasserer de beste produktene basert på brukervennlighet og brukeranbefalinger.

“Vårt primære mål er kundetilfredshet, så denne erkjennelsen beviser at tiden, engasjementet og energien som Sirvoy som selskap har investert i både systemet og supporten har oppfylt hovedmålet, og vi er enormt stolte over å være ledende innen hotellbookingsystemer” sier Mats Persson, direktør i Sirvoy Ltd.

“Jeg vil benytte anledningen til å takke alle samarbeidspartnerne våre for at de kom med sine anmeldelser, uten dem ville ikke denne utmerkelsen vært mulig. Ved å inkludere tilbakemeldinger fra kunder i vår strategi og utvikling, tar vi sikte på å fortsette å levere en PMS-løsning som vil hjelpe våre kunder til å utvide sin virksomhet og støtte deres initiativ”, fortsetter han.

“… vi er enormt stolte over å være ledende innen hotellbookingsystemer”

Om Sirvoy
Sirvoy er en global markedsleder innen løsninger for hotelldrift og tilbyr hoteller, vandrerhjem, B&B og pensjonater en robust, skalerbar og innovativ løsning som er enkel å bruke og enkel å implementere. For mer informasjon, besøk www.sirvoy.no.

Om Software Advice
Software Advice er den ledende onlinetjenesten for virksomheter som er i prosessen med å lete etter programvare. Rådgivere gir gratis, tilpassede programvareanbefalinger og hjelper selskaper i alle størrelser med å finne produkter som tilfredsstiller deres forretningsbehov. Software Advice utfører også objektiv forskning ved hjelp av bransjeeksperter og anmeldelser fra bekreftede brukere, noe som sparer kjøpere tid og ressurser. Software Advice er et Gartner-selskap. For mer informasjon, besøk http://www.softwareadvice.com

Forbehold
FrontRunners utgjør de subjektive meningene fra individuelle sluttbrukeranmeldelser, rangeringer og data tilpasset en dokumentert metodikk. De representerer verken synspunktene til, eller utgjør en godkjenning fra Software Advice eller dets tilknyttede selskaper.