Sirvoy utnämnd som FrontRunner för hotellbokningssystem

July 29, 2019, 01:42 AM EDT

Vi är glada att kunna tillkännage att Sirvoy för andra gången i år erkänts som en 2019 FrontRunner(ledande) av Gartner’s Software Advice. FrontRunner är ett ovärderligt verktyg som hjälper små och medelstora företag att utvärdera vilken programvara som är det bästa alternativet för deras verksamhet.

Vid beräkningen av poäng studerar Gartner produktdata och verkliga recensioner från slutanvändare och placerar de produkter som fått mest poäng baserat på användbarhet och användarens rekommendationer.

“Vårt primära mål är tillfredsställa kundernas behov så detta erkännande bevisar att den tid, engagemang och energi som Sirvoy som företag har investerat i både systemet och supporten har uppfyllt sitt huvudmål och vi är enormt stolta över att vara ledande inom hotellbokningssystem” säger Mats Persson, director of Sirvoy Ltd.

“Jag skulle vilja passa på och tacka alla våra partners för att de lämnat sina recensioner, utan dessa skulle inte denna utmärkelse varit möjlig. Genom att integrera kundåterkoppling i vår strategi och utveckling strävar vi efter att fortsätta leverera en PMS-lösning som hjälper våra kunders verksamhet att växa och att stödja deras utveckling” fortsätter han.

… vi är oerhört stolta över att vara ledande inom hotellbokningssystem”

Om Sirvoy
Sirvoy är ett globalt marknadsledande företag inom lösningar för besöksnäringen och erbjuder hotell, vandrarhem, B&B och pensionat en robust, skalbar och innovativ produkt som är lätt att använda och enkel att implementera. Mer information finns på www.sirvoy.se.

Om Software Advice
Software Advice är den ledande onlinetjänsten i urvalsprocessen för företag som försöker välja rätt program. Rådgivare tillhandahåller gratis, personliga mjukvarurekommendationer som hjälper företag i alla storlekar att hitta produkter som uppfyller deras affärsbehov. Software Advice innehåller också objektiv forskning från branschexperter och recensioner från validerade användare, vilket sparar köpare tid och resurser. Software Advice är ett Gartner-företag. Mer information finns på www.softwareadvice.com.

Varning
FrontRunners utgörs av de subjektiva åsikterna från enskilda slutanvändares recensioner, betyg och data som tillämpas med en dokumenterad metod; de representerar varken åsikter, eller utgör ett godkännande av, Software Advice eller dess dotterbolag.